Najdi forum

Oba sva stara že blizu 50 in sva ostala sama pred dvemi leti in zaključila prejšnja razmeja. Lansko poletje sva se srečala in zaljubila. Bilo je čudovito. Veliko sva potovala, bila sva vsepovsod in lepo nama je bilo in veliko sva se pogovarjala in seksala. Če z kakšne štiri mesece se me je nekako začela izogibati in mi govorila, da preveč visim na njej in da ne more dihati… Imam jo zelo rad in si želim biti vsak trenutek ob njej, njo pa to obremenjuje. Letos spomladi mi je en dan na lepem lepo povedala, da se ji zdi, da me nima dovolj rada in da ne bo več spala z menoj, ker ji ni več do seksa (ne samo z menoj tudi noben drug moški jo ne zanima), da je prišla v meno in ima hormonske težave, vendar želi, da sva še naprej prijatelja. Čustveno je zelo zaprta in se navzven kaže kot zelo urejena oseba, ki vse svoje poteben ureja sama in pravi, da želi živeti sama in nikogar ne potrebuje. To sem nakako prebolel, vendar sva se še občasno sestajala in hodila skupaj na krajše izlete, sam pa sem potihem pričel iskati drugo žensko. Ko sem ji pred nekaj dnevi povedal, da sem bil na kavici z neko novo prijateljico, pa je čisto znorela, mi izrekla nekaj neprimernih besed (prasec, kurbir), ki jih ni prej še nikoli uporabila, se vsedla v svoj avto in divje odpeljala. Prej se praktično še nikoli nisva skregala, še vedno jo imam rad in sploh me edino ona izredno privlači in spolno vznemirja. Kaj naj sedaj naredim? Ali naj se še skušam zbližati z njo, ali naj iščem drugo?

Splash,

to je že debata za globoko razglabljanje, vendar bi lahko rekel, se ženska boji prevzeti odgovornost nove zveze, ker se boji, da bo razočarana, v sebi pa še vedno upa, da ji boš popestril njen vsakdanjik.

Žal pa je v partnerstu tako, da morata oba dajati, če želita prejemati, kajti toliko kot dajemo, toliko prejemamo.

po mojem, bi bilo bolje, da ji obrazložiš zakaj si šel na kavico z drugo žensko, tako kot si nam. Pa boš videl, kaj je imela v mislih s tem, ko je rekla, da ne bo več sexala.

Če bo še enkrat znorela, potem ti res ne preostane drugega kot, da uno drugo še enkrat brez slabe vesti povabiš na kavico.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kot je že rekel Primož, boji se nove zveze in ponovnega razočaranja. Samo polovično pa tudi ne more biti z vami, ker si želite in potrebujete več. Če si prizna, da jo je strah intimnosti, je morda še upanje, da si bo ob vas dovolila ranljivost. V bistvu jo je že pokazala, ker jo je prizadelo, ko ste ji povedali za drugo žensko. Edino odzvala se je neprimerno. Če se boste odločili spet navezati stik z njo in se pogovoriti o situaciji in vajinih potrebah, lahko naredite naslednje. Vsedita se skupaj in vsak naj pove, kaj je on sam (ne kaj pričakuje od drugega) pripravljen narediti, da se bo odnos izboljšal. Seveda se najprej prepričajte, če si vaša prijateljica še želi biti več kot to. Naj definira, kaj si ona predstavlja pod tem, ko je rekla, da želi ostati prijateljica. Če bo še vedno vztrajala na izključno prijateljskem odnosu, potem to izključuje intimnost in vi nimate več obveze, da ste ji zvesti v spolnem smislu. To ji tudi povejte. Razčistita to. Če bo želela poskusiti več od prijateljstva, potem naredite tako, kot sem najprej svetovala. Vsak naj pove, kaj je pripravljen narediti, da se bo vajin odnos izboljšal. Recimo, vi pristanete, da ne boste iskali drugih, ona pa, da se bo trudila premagati svoj strah in se vam bolj približala. Morda ne bosta takoj seksala, se bosta pa sprva veliko božala in objemala, da se tako spet počasi zbližala. Lahko jo tudi vprašate, kaj ona potrebuje od vas. Naredita tak dogovor, da bo obema ustrezal.

New Report

Close