Najdi forum

Kako vzpostaviti stik z zaprto osebo

Imam problem. Spoznal sem lepo punco mladih let, v katero sem se noro zaljubil. Ta zaljubljenost meji že na odvisnost.

Dogaja se mi, da s to punco ne morem nikakor vzpostaviti stike. Skozi pogovor ne gre, ker se samo spogledama in gre naprej. Ne reče nobene besede in samo po tihem pozdravi, ter gre dalje kot da me ni. Pišem ji tudi po družabnih omrežjih, a ne odpisuje. Problem je, da naprestano mislim nanjo in je ne morem nehat opazovati. Enostavno mi je zmešala glavo.

Mi lahko nekdo prosim pove, se sploh kaj da tukaj kaj rešit? Ali jo moram pozabit?

Hvala vsem za odgovore

Odgovor na objavo uporabnika
matkocar, 14.08.2021 ob 14:13

Imam problem. Spoznal sem lepo punco mladih let, v katero sem se noro zaljubil. Ta zaljubljenost meji že na odvisnost.

Dogaja se mi, da s to punco ne morem nikakor vzpostaviti stike. Skozi pogovor ne gre, ker se samo spogledama in gre naprej. Ne reče nobene besede in samo po tihem pozdravi, ter gre dalje kot da me ni. Pišem ji tudi po družabnih omrežjih, a ne odpisuje. Problem je, da naprestano mislim nanjo in je ne morem nehat opazovati. Enostavno mi je zmešala glavo.

Mi lahko nekdo prosim pove, se sploh kaj da tukaj kaj rešit? Ali jo moram pozabit?

Hvala vsem za odgovore

imamo rade, da se moški/fant (po)trudi za nas 😊

Koliko pa si/sta stara?

Mogoče bi se moral najprej mal pozanimat, če si ji sploh všeč. Ali če že ima fanta. Pol pa nekak začet pogovor o banalnih zadevah na kak humoren način. Brez vsiljevanja.

Good luck 👍

Pa poročaj nam kak je šlo

Star sem 25 let in nimam ravno izkušenj s puncami.

Mislim da če se ne odziva jo pač pusti na miru. Svoj rešiteljski sindrom pa odnesi kam drugam.

New Report

Close