Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako veš da te partner vara

kako veš da te partner vara

Avtor:kal
lep pozdrav!

Mene pa zanima,kako veš da te partner vara in kako to zveš?Zanima pa me tudi,ko zveš da te parnter vara,kako moraš to ukrepati?Ko te neka ljubljena oseba zapusti,kakšen občutek imaš prve dni?
Od drugih oseb sem slišal,da kadar te partner zapusti,da se ti potem zdi ta osba grša,kot prej.Je to res?

Ugibam…Ne upa se ti pogledat v oči, zasanjan je , vidiš, da ga nekaj trga, pa to nisi ti, dostikrat se zgovarja…Ampak ne skrbi!!! Slej ko prej se vse zve…
Prvi dni, ko si ven iz zveze, se ti po moje temni pred očmi, se ga uliješ u nulo, po možnosti tudi greš seksat kr z nekom, kar ti je pol ful bed…
Valda, da se ti zdi oseba, ki te zapusti, grša kot prej…če pa ne, si jo sam tko nardiš..je pol lažje prebolet…
LP

Sprva se niti ne zavedaš, s časoma pa ti postane jasno,da je res vsega definitivno konec.Nastopi obdobje žalosti, pogrešeš ga/jo, nekateri celo zapadejo v depresijo-vse odvisno od intenzivnosti tvojih čustev.A počasi tudi to mine, znova se postaviš na noge, spoznaš novo osebo..In vse se ponovi…Seveda je odvisno od tvojega značaja.Nekateri zelo hitro prebolijo staro ljubezen in se že po par dnevih pojavijo z novim partnerjem.So pa tudi take osebe, ki še dolgo časa prebolevajo in ne zmerejo pozabiti.
A ne skrbi.Dokler si še v zvezi se ne obremenjuj z mislimi na konec!Veliko sreče!tanci

Kako veš? Slutiš… Kar na lepem ga začne motiti tisto kar ga prej nikoli ni, išče izgovore, zamuja se za svojo “bivšo” osebo ne trudi več. Verjetno tudi išče krivca, kar pa gotovo ni on in razlog za čimprejšnji razpad zveze (razen če nima od te zveze še kakšnih drugih koristi)

Hmm tanci mislim, da pa je veliko takšnih, ki nekoga najdejo samo zato, da niso sami ali pa zato, da se postavljajo pred ljudmi. Tudi jaz sem to poskusila, vendar se ni obneslo, zaradi nevračanja čustev. Zanimivo, imela se tipa, vendar mu nikoli nisem rekla da ga ljubim. Enostavno ni šlo. Ta je seveda skapiral in mi na lep način povedal, da si ne bo dopustil, da nesrečno ljubezen prebolevam ob njem. Kaj sem hotela? Niič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close