Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala kako vas, Slovence po svetu, sprejema lokalno prebivalstvo?

kako vas, Slovence po svetu, sprejema lokalno prebivalstvo?

Pred tremi tedni sem upihnil 5 sveck tukajle na severu…
Odprl svojo firmo, imam nękaj delavcev, gre v dobri smeri.
Tudi ljudje me pocasi sprejemajo……
Tujec ali ne, prvo clovek…..

HAPPY BIRTHDAY SHIPMAN
BRIT

nekdo omenja Jankovica ces kako je tujec uspel v sloveniji. Uspel je zato ker slovenci nimate sposobnega cloveka, in jaz se s tem nebi bahal.Jaz sem sedaj veliko v sloveniji in imam posla z obrtniki itd.Kaj takega se nisem videl. Prides v njihove tovarne pa ni nikogar tam.Ko koncno najdes nekoga da sprejme narocilo bos cakal 4-5 tednov za vsako stvar.Kajti vse se naroca iz tujine. Za PVC vrata 5 tednov in narejena v Avstriji. Lahko bi nasteval se in se. Bistvo je v temu da ni kupcev da bi proizvodnja tekla. Kaksne ogromne trgovine so vsepovsod. Toda ko nekaj kupis bos cakal tedne, mesece da pride iz tujine. Ja res nevem kaj bo??toda nekaj se bo zgodilo…..?
lp brit

Kadar si tujec se moras z tem sprijaznit da ne bos imel nigdar pravih prijateljev z katerim bi lahko drug na drugega zaupal — ne za posojo ali cuvanja tvoje zene ker tudi to se ni mogoce v Sloveniji ..
Ps:
To zgoraj je napisal ta cigan Lovro iz Lyona. On stalno omenja” posojo, cuvaja tvoje zene” kar je tako extremno neprimerno da samo cigan lahko pride ven s kaj takim, ker samo oni to delajo.Vandrajo iz naselja v naselje in fornikirajo in puscajo za seboj breje ciganke in svoje pankerte. Meni se smili Francija da ima take priseljence.Fuj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close