Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kako uporabna je dvižna postelja?

Kako uporabna je dvižna postelja?

Mene pa zanima, tisti ki imate dvižne postelje, koliko jih potem v resnici dvigujete čez dan? Ste se naveličali in jih pustite kar spuščene? Koliko je ta reč v resnici uporabna?

od volje in tega, ali pričakuješ kakšne obiske. Drugače pa je dvignjena mimogrede, pride pa res prav, sploh če se otroci podijo po stanovanju, da ti ne skačejo po postelji

Midva imava posteljo, ki ima spodaj predal. Predal se sicer hidravlično dviguje, a je sama postelja (jogi) zelo težek, tako da jo dvigujem samo takrat, ko posteljo preoblačim oz. spodaj noter pospravim sveže oprano posteljnino – da pa bi jo vsak dan dvigovala, je enostavno pretežka.

zakaj pa nimaš to na elehtriko?

Imava tako z dvema.jogijema, dvigne se vuglavje,noge ali oboje hkrati..naelektriko. ni mi nic kaj velikokrat prav prislo,no. Nebi se enkrat take sploh. Jogi je obema premehak in skripa. Midvabi vodno:)

Moja je bila kupljena za namene obiskov, pospravi se v parih sekundah, samo dvigneš jo pri vznožju in se skoraj sama pospravi v lično omaro, kateri se z lahkoto zamenja prednjo stran, da paše k ostalemu pohištvu. Vzmeti so nastavljive in se prilagajajo teži jogija in posteljnine, tako da ni pri dvigovanju praktično nobene teže.

Prodam, ker prodajam stanovanje. Mere 170x215x50 cm.

Zelo. Mora biti pa res vrhunske kvalitete .

969 bi se dalo dobiti kakšne slike postelje.

New Report

Close