Kako uporabljati piramido?
Dobila sem malo stekleno piramido.
Kako naj jo uporabljam?
Slišala sem, da naj bi se postavljala pod posteljo. To pri nas ne gre.
Kako naj uporabljam piramido in čemu lahko služi?
Po nekaterih verovanjih naj bi s piramido odstranila nekatera elektro-magnetna sevanja v prostoru oz. na mestu, kamor jo postaviš. Ker pa so elektro-magnetna sevanja, ki naj bi jih odtsranjevali, tako neznatna, da jih z doslej poznanimi instrumenti ne moremo meriti, ta postopek ni dokazan. Pa tudi, če bi bila takšna sevanja, je okoli nas povsod toliko drugih elektromagnetnih sevanj ( radio, TV, mobilni telefon, računalnik, daljnovod itd.), ki pa so merljiva, da zadeve ne zagovarjam, ker o njej nisem prepričan.
Če bi trditve veljale, hkrati bi imel pa tudi Einstein prav, da je energija neuničljiva, bi to pomenilo, da samo izrineš energijo nekam drugam, v drug prostor, v otroško spalnico ali pa k sosedu. Potem je samo vprašanje, kdo ima večjo piramido, kar bi, pri Slovenceljnih, sprožilo spet nenehno tekmovanje v kupovanju piramid.
Kar nekaj sem o tem prebral in se pustil še dodatno podučiti, vendar me žal ni nihče uspel prepričati, ne da bi za seboj ne pustil številnih, neodgovorjenih, vprašanj. Mnenja sem, da piramide in podobne zadeve ( plošče iz posebne kovine, ki se vgrajujejo v prostore itd. ) najbolj koristijo tistim, ki jih prodajajo.
Sicer pa tudi poleno pod posteljo deluje, če v to verjameš…..
Forum je zaprt za komentiranje.