kako to staršem povedat
Avtor:modri človek
pozdravljen!
jaz hodim s punco eno leto,pa še zmeraj ne vem kako to staršem povedat?Kako bodo to sprejeli?
Na živce pa mi gre,ko te sprašujejo katero punco imaš in zmeraj me zafrkavajo z eno x punco.
Imam pa še eno vprašanje.
Kako se naj predstavim staršem od punce?
hvala!
Preprosto. Povej jima, da pride v nedeljo na obisk ena priajateljica. In to je dovolj. In v nedeljo, ko pride, jo predstaviš svojim staršem, to je pa ta in ta, to je moj oče, moja mama in jo odkurita v tvojo sobo.
Ni razloga, da bi staršem razlagal kakršnekoli podrobnosti.
predvidevam da si se zelo mlad….zato se naj ti z predstavljanjem nic ne mudi….
…cimdlje je ne predstavis tem bolje…to pa zaradi tega ker jih bos verjetno se cel kup zamenjal…in pol mislim da ni prijeten obcutek, ko moras zmeraj nove predstavljat……
….ce te zafrkavata s punco…usekaj kontra…ful odlocno povej da imas punco mal naloz kaksna da je…kao pamela aderson, ful ve povej…..ko jo bosta boljs osebo poznala bosta sama rekla da jo pripel ker bosta firbcna v nulo….
…lohk poa se mal zagrozis…kadar bos prevec po udarom …da jih nisi hotu s tem obremenjevat ampak da je tvoja punca noseca…in da bos ocka….potem pa picis ven in te kaksne par ur ni…rec da te punca nujno rabi itd…mislim da bo tastaredva pobralo….potem jima pa kasneje razlozi da naj drugic pazita kako se s tabo pogovarjata…in da si se hecu…tko kot se onadva s tabo. Mislim da ne bos mel vec problemov….
Svetujem ti, da narediš tako, kot je svetoval Sandi. Veš starši pa tud niso tko neumni na nebi vedli zakaj se gre, pa če si ti v redu ne bojo delal problemov – vsaj v njeni prisotnosti ne. Če pa ti bo kdo hotel povedati kako moško, pa mu le prisluhni. Konec koncev so to tudi že sami doživeli – in preživeli. Good luck.
ok. Vse lepo in prav samo tisto, da jo odkurita v svojo sobo raje spusti, če hočeš narediti dober vtis.
Forum je zaprt za komentiranje.