Najdi forum

Pozdravljeni!

Mene pa muči ta problem, da sem po dveh letih neke resne zveze še vedno samski, star sem pa 25 let. Še bolj sem se zamislil nad tem, ko se je neka prijateljica s katero se že nekaj časa nisem videl prav začudila kako sem pa jaz pri 25 letih samski…posledica tega je da sem se prav zasekiral…predstavljal sem se že pri 30 letih samskega in se še bolj zasekiral. Res je da se po dveh letih samskega staža po pravici povedano ne znam lotiti tega problema, počutim se zelo out iz tega da bi kakšno pecal, kot sem to počel pred 5 leti v kakšnem diskaču, koncertu…
Kaj torej predlagate, kaj mi še preostane?

Hvala za odgovor.

Preostane ti samo še to, da se nehaš sekirat in začneš živeti.

Vse ostalo pride.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

gibaj se med ljudmi,hodi ven s prijatelji…. doma ne boš spoznal nobeno.Srečno

A veš koliko fantov in punc poznam, ki so še pri 30, 35-ih samski, pa se prav nič ne sekirajo in danes to ni nič več čudno, če je kdo pri teh letih samski! Pa ne se sedaj za vsako ceno obesit na prvo ki pride mimo samo zato, da ne boš veš samski!

Pa veliko uspeha pri pecarjenju!

Dragi x-man,
priporočila bi ti isto kot Primož – začni živeti! Tudi pri meni je bilo podobno, vendar s to razliko, da sem se po štiriletni zvezi odločila, da nekaj časa preživim sama in temeljito razčistim s preteklostjo. Samska sem bila do 29. leta, nato pa sem spoznala krasnega fanta (in to v fazi, ko sem bila prepričana, da so taki izumrli), s katerim sem sedaj poročena.

Torej – ne obupaj! Punce, ki bi jo imel rad, ti ni treba iskati v diskačih, zakajenih prostorih…Ko svojemu srcu pustiš prosto pot, jo boš tudi našel. Do tedaj pa kar pogumno! Uživaj v svojih samskih dneh in se ukvarjaj s stvarmi, ki ti veliko pomenijo.

Pa lep pozdrav!

X-Man, sama sem v enaki situaciji kot ti, s tem da pa je mene strah resne zveze, še bolj pa navezanosti na kakšnega fanta.
Pred tem sem imela 3,5 letno zvezo, sedaj pa že 1,5 leto samska…
veš, na čase me grabi strah, pride kriza, jočem in se kritiziram, da nisem dovolj dobra ipd… ampak saj to se pri vseh dogaja, da nas grabi panika, da nam je hudo in se počutimo neljubljeni… in potem se spet počutim bolje in uživam na svoj način.

lp, maicha

enkrat mi je ena starejša gospa rekla,današnja mladina ima pri petnajstih resno zvezo,fanta ,punco,potem ima pa pri 25 prijatelja-ico.
Mislim da je nekaj resnice v tem,prezgodaj se vežemo,in potem ti uklopi,da moraš tudi sam malo živet,in pride do osamljenosti v najlepših letih.
LP vsem in dosti ljubezni

Cccc jaz sem bila tri leta, sedaj sem stara 23, pa še punca sem. Puncam se bolj mudi :)) In še ta veza sedaj, vem da ne morem gledat dolgoročno na to (velika razlika v letih), z nekom drugim bi pa lahko, pa mi še ne paše gledat tk naprej, pa mislit na otroke pa družino… Zate, ko si fant je še sploh čas. Uživaj še mal.

Sem bil v skoraj podobni situaciji kot ti. mogoče še slabši. samski pri 30-tih. Pa je samo prišlo. Nič na silo. Povem ti celo da na teh straneh. Hvala Primož.

Zato ne obupuj. Verjemi da pride.

Pozdrav vsem!

Tudi jaz sem v podobni situaciji… namreč bila sem precej časa v resni zvezi, od takrat je minilo 5 let in sem še vedno samska. Saj večino časa mi je čisto luštno, ampak včasih pa se počutim precej žalostno in osamljeno.

X-Man… če se počutiš dobro v samskem stanu, uživaj v njem in se ne obremenjuj s kulturnimi stereotipi in predsodki! Ko boš pripravljen, pa bo v tvoje življenje vstopila tista oseba… no, tko je treba verjet, a ne?! Čeprav je včasih to težko in bi že kar obupal.

Mislim, da je v vsakem primeru dobrodošlo, da si čim več med ljudmi, pa naj bo to v diskoteki, baru, fitness centru, na kakšnem krožku, ali kjerkoli drugje. Važno je da nisi sam in da živiš polno življenje!

Veliko sreče in uspeha želim vsem pri tem!

Lp, Monnie

New Report

Close