kako ste ženske potrebne
Imaš popolnoma prav glede pivskih trebuhov in njihovih lastnikov.
Jasno je, da len dedec skoraj po pravilu doma ne bo dobil dobrega seksa. Za dober seks se mora moški sam potruditi, najprej zadovoljiti žensko še na kakšnem drugem področju in ne samo v postelji.
Pa kaj bi filozofiral o tem, saj ženske dobro vedo, kaj jim paše in kaj si želijo. Predvsem pozornosti, ni nujno da je nekaj velikega, večinoma je dovolj že malenkost, da vedo, da so ljubljene……… pa kakšna pomoč je tudi lepa manira, npr pomivanje posode, ali pa kaj podobnega. Vsaka pomoč se obrestuje, zelo obrestuje.
Miki, a mi nisi enkrat rekel, da malce zbiraš kakšne stranke imaš? Da morajo biti kar dobro ohranjene za svoja leta in da niso preveč debele? Ti je padel standard?
Verjamem pa, da dajo debele ženske pri seksu več od sebe, ker pač niso tako oblegane kot “normalnejše” ženske in morajo zato maksimalno izkoristiti vsak seks…
Eh jožko, jožko, če tole leti name, se opravičujem, ker sem malčk nerodno napisal. Bi moral vse skupaj postavit v pogojnik, torej:
miki, problem je v tem, da če BI s svojo ženo vse to počEL mož, BI se temu reKLO nasilje v družini :-))
Mislim, da mal heca more bit, ker tudi tegale mikija ne jemljem preveč resno, čeprav je v vsakem postu tudi nekaj resnice. Sicer pa obstajajo tudi takšne ženičke o katerih miki govori, samo te prav malo briga kaj in koliko mož naredi doma ali pa v službi. Bistvo je, da denar prinese, ker jim je v glavnem za to. Ali pa same zaslužijo dosti in so ujele enga bolj zato, ker je, hm, uporaben.
Se pa strinjam s tabo, delo mora biti doma porazdeljeno, ne da vse visi na enemu. Ampak delo je tudi kaj drugega, ne samo gospodinjska opravila in je treba vse videt. Pa ne bi bilo prav, da ljubezen in seks dobita prizvok plačila, ker potem bi bilo treba še kaj na leta dodat pa je največkrat glih narobe :-))))
Ja, še tole: ko berem tvoje prispevke kako je treba ženičkam pomagat, da bo zvečer kaj, dobim pred oči sliko, kako tip cel dan leta s cunjo po stanovanju in kako se vse sveti, ker se mu cedijo sline po ploščicah in pohištvu ob mislih, kaj bo v spalnici dogajalo. Pa si mislim zraven: mater, kolk ti ljudje prišparajo pri raznih ajaksih in mr. musculih. :-))))
Pa brez zamere, tudi to je bolj za hec.
Najprej se opravičujem, ker je tole izven teme o kateri se pogovarjamo
Drugič če nisi frfra te nadaljevanje verjetno ne bo zanimalo tako, da ne bom jezen če ga ne prebereš.
Draga, najdražja frfra, kot si že sama ugotovila sva prišla do tematike, ki v najini interneti (forumovski) navezi ne funkcijonira. Očitno nimava enakega mnenja in ga tudi ne bova imela. Kot v vsakem dobrem zakonu se morava izogibati te tako občutljive tematike. Jaz sem bil mnenja da bomo F1 komentirali bolj po rezultatih in jasno vsak navijal za svoje. Ker pa je šport danes očitno tak, da se je težko
brzdat in slej ali prej pride do rivalstva med navijači sem ugotovil, da bom o tej temi debatiral na kakšnem drugem forumu. Zakaj? Zato, ker sem kljub dokaj mirni naravi se nekako ne znam vzdržat in bi lahko v prihodnje napisal še kaj hujšega.
Ker pa mi ta forum in ljudje, ki ste na njem preveč pomenite, da bi se nekaj pričkali zaradi športa, grem s to temo raje nekam, kjer me briga kdo je na drugi strani ter si dam duška in ga naderem in se vrnem nazaj pomirjen in zopet debatiramo o stvareh v katerih se bolje zastopimo.(verjetno je F1 med redkimi da se ne zastopiva). Povedala sva svoji mnenji in to je to.
Sem se ti pa tudi opravičil, kot si verjetno opazila!
Jasno kljub temu da sem vse opozoril, da vam tega ni treba brati si vse prebral, da si prišel do tukaj (sem zgoraj lepo omenil da je za frfro). No in sedaj če ste že prebrali vsaj upam da ne boste dajali komentarjev.
LP (Leonardo Plemeniti)
Pa bi me mal upelov sm bl sramežljive sorte?