Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kako ste zadovoljni s pediatri v zd šentvid

kako ste zadovoljni s pediatri v zd šentvid

Zanima me zato, ker smo mi zadnjič imeli zelo neprijetno izkušnjo z našo pediatrinjo v omenjenem zd domu. Do sedaj smo bili z njo vedno zadovoljni, zadnjič so ji pa živci čist popustili, tko da me zanima kakšne izkušnje imate vi?

Hvala

Mene tudi to zanima, ker ravno izbiram pediatra. H kateri pa ti hodiš, polona25?

dr. Saje Hribar
Naš 2,5 letnik je zdaj dobil totalen strah pred zdravniki zaradi nje, prej pa je vedno rad hodil tja.
Še danes mi ni jasno kaj ji je bilo in niti ne vem al bi zadevo izpostavila ali ne?

Kaj je pa naredila?

A res? Mi imamo pa z njo same prijetne izkušnje. Dosledno daje pregledovati kri v primeru bolezni, zdi se mi nežna in potrpežljiva,.. Kaj se je pa zgodilo?

Mi smo pri dr Vodnikovi in smo zadovoljni. Njo smo izbrali, ker so mi jo ravno forumovke priporočile. Enkrat sva s punčko naleteli na Hribarjevo ker je bila naša na dopustu, pa mi ni bila všeč.

U, sva že dve. tuda jaz sem bila z njo zadovoljna, pri njej sva dobri 2 leti. Ona je sicer stare šole, deluje bolj hladna, in je bolj stroga glede vzgoje kot npr. Vodnikova, ampak meni je to več ali manj odgovarjalo, saj sem jaz bolj popustljiva in cincava in mi je pasalo da me je malo “okarala”.
No, v zadnjih dveh obiskih pa me je čist negativno presenetila (pa sploh ni šlo za to da bi mene kaj karala v zvezi z vzgojo in da bi ji recimo to jaz zamerila).
Saj ni da bi govorila,……..ampak celo MOJA zobarca, MOJA zdravnica, celo MOŽEV zdravnik (če pridem k njemu iskat ali prosit kaj za moža) ME SPREJMEJO BOLJ NAKLINJENO, PRIJAZNO, PRIPRAVLJENO SE POGOVORITI ALI ODGOVORITI NA MOJE VPRAŠANJE!!!!!!! Sej nismo vsi, razen dohtarjev, neumni. Tudi mi razumemo, če pa ne razumemo je pa treba povedati malo bolj laično, pa bo. Pa sej ni šlo za kakšno znanost, želela sem informacije ki mi jih po “PRAVILNIKU” MORA DATI. Vsaj tako pravijo na ZZZS in Tanč.
Sem besna in bom zamenjala, pa niti ne k Vodnikovi, saj bova potem še vedno padli kdaj k Hribarjevi.
Itak v sobotah ne dežurajo, pa itd…..pa tudi sicer imam do ZD Šiška skoraj malo bližje. Važn je moj otrok, ne pa kje je pediater!!!

Pri nas je šla zadeva zelo v skrajnost, zato še razmišljam ali naj vse sploh objavim. Pa ne da smo kdaj prej že naleteli nanjo v tako “slabem” stanju. Nasprotno, otrok jo je mel zelo rad, zdaj pa mislim, da si jo bo za vedno zapomnil v slabi luči. Izrekla je par besed, ki niso ble na mestu za zdravnico, kaj šele za pediatrinjo, ki bi morala biti otrokom naklonjena. Mislim, da še veterinarji lepše delajo z živalmi in jim namenijo prijazne besede.
Je blo pa res očitno, da se ji je ob 10h (ko je uradno zaključila svoj delovni dan) že mudilo domov ali kamor koli že in da za nas nikakor ni imela časa in namena, da bi prekoračila svojo 3 urno delovno obveznost.

Jaz sem ravno zaradi tega ker ne maram konfliktov stvar TIHO POŽRLA, sam rekla sem si da nazaj ne greva več – glih zato ker se ne morem “pretvarjati” da se razumeva, pa tudi zato ker je bil otrok slabo sprejet.
Če objaviš, se izpostaviš, jaz se ne maram, sem pa že par mamicam, ki ji ta tematika zanima, povedala kaj in kako. Če objaviš je fino glih zato, da ljudje vedo!!
Jaz se bom le prestavila, vsakemu pa bo rada povedala da k njej raje ne.

Tudi mi smo imeli na začetku zelo pozitivne izkušnje z njo. Ko pa so se simu vztrajno pojavljal osip na koži in sem jo prosila, naj da napotnico za alergologa, je bil njen odziv takšen, da nikoli nisem več prestopila praga ZD Šentvid, ampak sem raje zamenjala pedatrinjo.

Moram povedati še tole:
ko sem začela brati tvoj post, sem hotela nanj odgovoriti: DA VEM, DA SEM 10000% DA JE VAŠA PEDIATRINJA DR. HRIBARJEVA. Pa ne zaradi mojega konflikta ampak zato ker sem že prej slišala dosti pripomb, čeprav me niso ganile, saj dokler sem jaz zadovoljna, mi je v redu. Itak z nobenmu niso vsi zadovoljni. Pa tudi zato ker so pa po drugi trani vsi takoooo hvalili dr.Vodnikovo – še posebej glede “živcev” in prijaznosti do otrok!
No potem sem brala naprej in videla da si sama odgovorila da je dr.Hribar.

Še malenkost: a veste da je dr.Vodnikova v komisiji ki ocenjuje plesalce v “Zvezde plešejo” pri Mariu?? Tista blond: ŠANA je njen vzdevek.

No, dr.Hribarjeva pa je v neki “komisiji o programih cepljenja” na Golniku. Če nič drugega, o cepljenjih sto posto ne boste diskutirali!

Tole drži.
Po prvih treh celjenjih sva bila po vsakem hospitalizirana na Pediatrični kliniki zaradi reakcije na cepivo (dvakrat cepljena na PeK). Ko sva prišla na vrsto za četrto cepljenje, je hotela kar cepiti. Nisem pustila, zamenjala pediatra.
V zadnji številki MAMA je na drugi strani lep članek o necepljenju. No, jaz cepljenje zagovarjam, razen v primerih ko se pa vidi da ima otrok reakcije oz. posledice na nekaj v cepivu!

Do sedaj sem o njej slišala le pohvale in tud sama sem bila zadovoljna. Še vedno se prepričujem, da mogoče pretiravam, samo očitno nisem edina, ki je izgubila dobro mnenje o njej. Otroci so občutljivi in če pač nisi ustvarjen za delo z njimi, ga ne opravljaj.
Verjetno se bova z možem pritožila v zd domu. Bolj ko razmišljam za nazaj, bolj sem trdno prepričana, da to ni bilo primerno obnašanju pediatra.
Vem, da nisem veliko povedala, kaj se je zgodilo, ampak za enkrat, dokler se ne odločim tega še ne bi rada dala na internet. Saj veste, kako je svet majhen.
Me je pa zanimalo, kakšna so vaša mnenja o njej, ker kot sem rekla, še vedno kar ne verjamem.

Vsem lep pozdrav.

kako smo si ljudje različni. Pri nas sin – srednješolec še vedno hodi k Hribarjevi, za kar jo je ob prehodu na 4 urni delavnik moral posebej prositi in pravi, da bo ona njegova zdravnica dokler se bo dalo. Pa nismo imeli vedno samo + reči, ampak njemu je njen način 100% in ko jo primerja z ostalimi zdravniki h katerim mora hoditi ( sistematski, športni pregledi) pravi, da se z njo najboljše pogovori.

Ana

New Report

Close