Kako ste preživeli Valentinovo?
So se vam pričakovanja izpolnila? Kaj ste dobili za darilo? Kako ste preživeli dan? Ste kaj več seksali kot ponavadi (sem v Oni prebrala eno butasto anketo-ne vem, zakaj bi na ta dan več seksali???).
Pa LP
pa ti mačka,a si ti dobila kakšno darilo (še kakšen vibrič npr.)
ponavadi tisti,ki začne temo,o tem tudi kaj napiše,kaj praviš???
In kaj je sploh to VALENTINOVO…..to kar praznujejo smotani američani.še ne pomeni,da bi morali tudi mi….mi tega nismo nikoli praznovali in kar se sedaj dogaja je čisto navaden KIČ….
Zdravo!!
Nisem več v najstniških letih (poročen,otroci,….).
Mene pa zanima zakaj ne praznujete rajši Gregorjevga, takrat prihaja
pomlad – ptički se ženijo, itd…
Namreč v malo starejših časih skoraj nobeden ni vedel kaj je to
Valentinovo… Tole Valentinovo pa tako ali tako razglašajo samo trgovci in ostali
kramarji.. Pa saj je itak vseeno žur mora bit..
Lepo se imejte vsi (tudi na Gregorijevo)
Zaspanko
Itak, valentinovo je zame, kot vsak tak drug dan. Najbolj me razkuri to, da so vsi za ta dan oh in sploh in ne vem kaj še vse – kaj pa ostalih 364 dni. Vsak dan je potrebno ohranjat gud sex, dobre medsebojne odnose in vse skupaj začinit z malo romantike…Sicer so pa itak vsi prazniki skomercializirani do amena.
lp,
Se strinjam. Tole valentinovo je k nam že prišlo kot skomercializiran praznik in je totalno brezveze. Valentinovo bi si moral vsak par narediti večkrat na leto in precej spontano, ne pa na nek ukaz trgovcev. Dogaja se, da se nekateri prav obremenjujejo s tem kaj bodo partnerju kupili itd… Valentinovo je definitivno postal praznik trgovcev. Nam Slovencem je pa tako bližje Gregorjevo, ki ima že od nekdaj znan pomen. Če bo šlo tako naprej se sploh ne bom čudil, če bomo pod pritiskom kapitala začeli praznovat še zahvalni dan in jest purane z brusnično omako. Kako tuje se nam to zdi…
Lep pozdrav!
Res je hecno, koliko se ob takih praznikih ljudi nagnete v prodajalnah raznih srčkov in čokolad in v cvetličarnah in vsi bi nekaj nekomu podarili SAMO ZATO KER SE TO KAO SPODOBI. Isto je tudi z 8. marcom. Takrat veliko ljudi kupi rože samo zato, ker bi sicer imeli slabo vest, da je niso. Ob tem pa nič ne čutijo … gola dolžnost. Kam je šla vsa romantika, ljubezen, poklanjanje, … ?
Namen Valentinovega praznika je dober, je pa izvedba ušla iz rok. Tako v Ameriki, kot pri nas.
Srečen sem, da je zame vsak dan, ki ga preživim s svojim dekletom, Valentinovo. In če še kdo čuti podobno, sem vesel tudi zanj.
Pomlad pa itak že trka na vrata. Življenje je lepo!
Lep dan želim,
Primzi
Žal je tako ja. Se pa ultra strinjam z zadnjimi 3 stavki :)))
Hvala. 🙂
Se strinjam (vse o kiču…). Dobila sem rožico in seksi spodnje hlačke z luknjico..Hihi…
Sicer pa mi Valentinovo ne pomeni prav dosti…ampak do neke mere pa le padeš noter…a ne? A ti nisi svoji ženki nič kupil???
Kaj pa ve pravite?
Pa vsi vi tipi, moški, možje, a res niste niti rožice kupili svojim izbrankam???
PS: 8.marec je pa itak čisti krep…
v postelji in to zaradi bolezni 🙁 :)))
ajaj mucka:) sej se najdejo tud izjeme a veš:) tak de js sm svoji dragi kupu rozco ja in to še vrtnco aja pa še rdeča je bla za povrh:) fajn se mejte še naprej! čao!
Forum je zaprt za komentiranje.