Kako spremeniti naziv spletne strani na facebooku?
Stvar je sledeča: za naše društvo sem ustvarila spletno stran na facebooku. Ker zadevo postavljala prvič, mi že takoj v štartu ni dovolilo imena spletne strani objaviti tudi v angleškem jeziku, nakar mi je naknadno nekako uspelo.
Sedaj pa sem ugotovila, da mi v eni slovenski besedi manjka črka “L”, kar bi seveda rada popravila, ampak mi facebook ne dovoli, češ da sem pred kratkim ime že popravljala in ga trenutno ne morem.
Mogoče kdo ve, zakaj ne dovoli popravkov in kdaj bom lahko popravila napako v imenu spletne strani?
Hvala.
Se hecaš? Zakaj se ne bi dalo popravit zadeve? Ne verjamem, da nimoižno. Nemogoče. Mora obstajati še kakšna možnost.Na spletno stran sem naložila že preko 30 objav s fotkami in video posnetki in zdaj naj vse jovo na novo? 8 ur dela naj bi šlo v nič? Mora biti kakšna rešitev. Sicer je pa to ena velika bedarija, da ti ne dovoli delat popravkov-to pomeni, da ne smeš delati napak. Bedarija. Motiti se, je človeško.
Se hecaš? Zakaj se ne bi dalo popravit zadeve? Ne verjamem, da nimoižno. Nemogoče. Mora obstajati še kakšna možnost.Na spletno stran sem naložila že preko 30 objav s fotkami in video posnetki in zdaj naj vse jovo na novo? 8 ur dela naj bi šlo v nič? Mora biti kakšna rešitev. Sicer je pa to ena velika bedarija, da ti ne dovoli delat popravkov-to pomeni, da ne smeš delati napak. Bedarija. Motiti se, je človeško.[/quote]
ali imaš več kot 200 všečkov in si že spremenila enkrat? potem ne moreš.
Razlog: preprodaja fb strani. ker bi nekdo kupil stran in cez noč bi stran postala nekaj tretjega
Se hecaš? Zakaj se ne bi dalo popravit zadeve? Ne verjamem, da nimoižno. Nemogoče. Mora obstajati še kakšna možnost.Na spletno stran sem naložila že preko 30 objav s fotkami in video posnetki in zdaj naj vse jovo na novo? 8 ur dela naj bi šlo v nič? Mora biti kakšna rešitev. Sicer je pa to ena velika bedarija, da ti ne dovoli delat popravkov-to pomeni, da ne smeš delati napak. Bedarija. Motiti se, je človeško.[/quote]
Razlog: preprodaja fb strani. ker bi nekdo kupil stran in cez noč bi stran postala nekaj tretjega[/quote]
Ne, nimam 200 všečkov. Je možno ljudem, ki upravljajo s fb poslati mail in jih prositi za spremembo?
Razlog: preprodaja fb strani. ker bi nekdo kupil stran in cez noč bi stran postala nekaj tretjega[/quote]
Ne, nimam 200 všečkov. Je možno ljudem, ki upravljajo s fb poslati mail in jih prositi za spremembo?[/quote]
lahko pošlješ, spremenili pa ti ne bodo, če si že izkoristila enkrat to možnost