Najdi forum

kako spremeniti geslo

Pozabila sem svoje geslo,na e-mail so mi poslali novo geslo,a me hkrati opozarjajo,naj se ob ponovni prijavi spremenim geslo.Kako se to naredi?

Klikneš na Moj profil v spodnji vrstici in potem na Oblikuj profil.
Tam spremeniš geslo.

Ne me linčat,a ne najdem Moj profil.Please Help

Ko se prijaviš, imaš na ekranu zgoraj ime foruma, potem okno s sporočilom, v naslednji vrstici pa Odgovori na to sporočilo , Moj profil in še par drugih.

Najprej moraš imeti profil, se pravi,d a se moraš prijaviti, pod link prijava, če pa si pozabila geslo in veš uporabniško ime, pa ne veš gesla, pa pišeš meni na mail, pa bomo uredili.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

jaz bi samo nekaj vprašala, kak bi si lahko jaz spremenila geslo. Uporabniško ime pa gmail s katerim sem se prijavla vem, samo geslo mi je nekdo spremenil, kako bi jaz lahko prišla do svoejga profila

Am rada bi spremenila geslo, pa mi gumbka za potrditev nepokaže??? Prilepla sem tudi slikco!! Mi lahko kdo prosim pomaga?

New Report

Close