Najdi forum

Kako spremeniti fuge?

Živjo,

selimo se v novogradnjo, pa mi v kopalnici niso všeč ne ploščice in ne fuge. Ploščice bi še nekako preživela, fug pa ne. Zanima me torej (imam v spominu, da sem enkrat na TV videla), če se da spremeniti barvo fug in kako? Nič namreč ne bomo dol trgali.

Hvala za morebitne odgovore.

V Bauhausu ali Obiju se da kupit eno strgalo, podobno olfa nožu in s tistim pobereš vsaj 2-3 mm fuge v globino. Potem zafugiraš na novo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hvala ti!

Še bolj enostavno je ,da jih prebarvaš.Fuge namreč.Kuoi se taka posebna barva v tubi z gobico in če z enostavno premažeš.Stane okrog 5 evrov.

Če se ne motim, je v primeru barvanja potrebno zadevo zelo hitro in temeljito očistiti, saj drugače na ploščicah ostane trajno.

če se pa jaz ne motim, je to topshop varianta…. eno veliko nekvalitetno sranje!!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

natančno tako, top shop, obi, bauhaus poceni drago sranje. žal ali v veselje, kakor za koga.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Obstaja Fugenneu (mislim, da od firme Knauf), prodajali so v Obiju. To je v bistvu barva za fuge. Lahko pa jih prebarvaš z barvo za beton, ki jo dobiš v Mavrici. Je pa to j…, po domače povedano. Barvaš z ozkim čopičem črtico po črtico 🙂

To sem imela v mislih 🙂

tukaj se definitivno podpišem pod DRRR. Če delate, delajte tko kot je treba, ker z raznoraznimi barvami za beton itd.ne boste našli trajne rešitve, slej ko prej se bodo sprale ali obledele. Fuge je treba ostrgat ven in na novo zafugirat. To je to.

To sem imela v mislih :)[/quote]

To sem jaz naredila. Izpadlo je super, samo sem se pa res j….

New Report

Close