Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje kako spremeniti fondpolico

kako spremeniti fondpolico

Pozdravljeni,

jaz bi rada nasvet. Sklenjeno mam naložbeno življensko zavarovanje od leta 2008. In sicer vplačujem 50 eur (pol v KD Rastko in pol v KD Nova energija). Kako bi lahko fondpolico spremenila, da bi bila bolj učinkovita?Ali se lahko zmanjša znesek vplačila?

Hvala in Lep pozdrav

Pozdravljeni,

našim strankam priporočamo reden pregled naložbenega življenjskega zavarovanja.
Posameznikom, ki ste bolj naklonjeni naložbenem tveganju, priporočamo večji delež delniških naložb in manjši delež konzervativnih (obvezniških) naložb. Vsem tistim posameznikom, ki ste manj naklonjeni tveganju ali pa je vaš časovni horizont varčevanja krajši, priporočamo konzervativnejše oblike varčevanja, kot so obvezniške naložbe ali zajamčeni paket. Zajamčeni paket je naložba, ki zagotavlja donos v višini najmanj 2,75 % letno.

Pri Fondpolici lahko znižate premijo, in sicer je najnižja premija 25 EUR na mesec.

Naložbeno življenjsko zavarovanje je potrebno prilagajati vaši življenjski situaciji. Pri spremembah pa se je potrebno vprašati, kako pomembna je za vas varnost vas in vaših najbližjih in koliko naložbeni del.

Svetujemo vam, da pokličete na brezplačno število 080 3030, kjer vam bodo uredili neobvezujoč in zgolj informativen termin s svetovalcem. S svetovalcem boste naredili pregled vašega obstoječega zavarovanja in našli najbolj optimalno rešitev za vas in vašo družino.

Lep pozdrav,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Živjo

Kaj ste mislili pod bolj učinkovita? Dvomim da bi z nižanjem zneska polica bila bolj učinkovita. Verjetno ste mislili na spremembo skladov. To bi bilo verjetno smiselno glede na vašo sliko.

lep pozdrav
Zastopnik

New Report

Close