Najdi forum

Kako simpatiji priznati čustva?

Že kar nekaj mesecev gojim do enega fanta čustva. Tole je mogoče bolj primerno za najstnice, jaz najstnica več nisem, a se enostavno bojim izpovedati čustva enemu fantu, s katerim se poznava na videz. Velikokrat sem opazila, da me pogleduje na skrivaj itd. Imam občutek, da je on tisto, kar sem vedno iskala.

Po naključju sem prišla do njegovega el. naslova in mika me, da bi mu kar preko emaila napisala enkrat za vselej kar čutim do njega.

To sploh ni problem, toda bojim se, da bi mojo izpoved kazal kakšnim kolegom itd.
Kako naj vem, da tega ne bo storil?

Nočem, da se potem vsi smejijo mojim izpovedim, saj mi ne bi bilo vseeno.

Bi vam bilo vseeno ali bi razmišljali tudi o tem, da bo mogoče sporočilo pokazal še komu drugemu in se bodo potem smejali iz vas?

Na nek način mu to povej. Mail se mi ne zdi najboljša izbira, ali se pa motim!?!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

simpatiji priznat čustva???
če je ta simpatija kelnar, o katerem se piše po forumih, se ne smeši.
ker BO pokazal izpoved kolegom in ker se BODO smejali.

če imaš še kaj dostojanstva ……..

Kelnar?!!
kje pa se piše o kakšnem kelnarju??!!
Fant je študent ekonomije na EPF v MB in moja sošolka je nekje po naključju prišla do njegovega emaila.

Sm prebrala ostale ene poste ravnokar, ker imam cajt in se resno sprašujem, zakaj eni vlačijo naprej tolko tega kelnarja. pa še kao z velkimi črkami je poudarjeno. mam filing da to vse piše ena oseba pod različnimi vzdevki.
zgleda da je v tisti zgodbi res nekaj magičnega da se to tolko omenja vsepovsod. se mi zdi da je tole tud pod rubriko življenje pa še nekje…

ah, saj ni vredno, bom že našla način kak mu bom rekla…pa če se tista ženska s tem vašim kelnarjem ki ga tolko vlačite naprej odloči ali mu je pač že rekla čustva je to njen problem. nikoli ni sramotno nikomur priznati kaj se čuti, zato bom tudi jaz verjetno priznala in se ne bom ozirala na nikogar. kdor ne tvega, ne zmaga.
menim da so tile forumi neprimeni za vprašanja saj se že obtožuje da se gre za nekega kelnarja ali kako drugo osebo. nikomur se nč pametnega ne svetuje ampak le udriha po ljudeh ki rabjo nasvet. ah, saj ni vredno. moje vprašanje je blo če je prav da mu pošljem email, saj imam tam veliko prostora da človeku vse razložim pol pa se že omenja nekega kelnarja. lahk bi bil tudi mesar a ne? in kaj zdaj? pa je pač študent na istem faksu kot jaz.

Če te skrbi, da bo bral še kdo drug imaš dve možnosti:
– lahko mu pišeš z inkognito mail naslova
ali
– mu raje kar poveš/pokažeš.

Zelo je odvisno od njegovega in tvojega karakterja, vendar jaz navijam za drugo možnost. Je bolj osebna.
Da pa do nje prideš, mu lahko tudi najprej čisto kaj kratkega napišeš… pa pojdita potem na pijačo, sprehod v temi, mraz… itd.
Ali pa se je treba po takem sprehodu pogreti na kavču… v dvoje, itd.

mogoče pa je še najboljše, da gresta na pijačo … in boš videla, če bo tvoja naklonjenost še vendo na mestu, ko ga vsaj malce spoznaš. sama namreč ne verjamem v globoka čustva do nekoga, ki ga niti poznamo ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica, mogoče še boljše, da gresta na en dolg sprehod. tako kot je predlagal Rok-1. saj se je treba po takem sprehodu obvezno pogreti :)) in to kar na kavču:)

aaaaaaaaaaaa? a kar na kavč se pogret z nekom, ki ga niti ne poznamo???? :)))

uh, jst sm pa res zategla. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ROK, če še kaj prebiraš to temo, te prosim, če mi svetuješ naprej in sicer me zanima, kaj je to inkognito?
Res nimam pojma, saj kot zgleda, se na te internetne izraze ne spoznam najbolje.

Fant je mogoče malce bolj zadržan, no saj sem jaz tudi, sicer ne bi tukaj postavljala teh vprašanj, toda sem nekoliko preveč zagledana vase in se malce preveč afnam tam na faksu.

Ne vem, če takšni ljudje sploh gredo skupaj. Mogoče si on misli, da se jaz ne bom nikoli menila zanj, saj delujem preveč high in nedostopno, zato bi verjetno malce težko z njim začela pogovor v živo. Še naprej se zanašam na to, da bi mu poslala email. Seveda pa ni nujno, da ta el. naslov še sploh ima ali pa sporočila sploh ne bo prebral.
Če jaz njemu pišem z gmaila na gmail, kje se da videti, če je bilo sporočilo prebrano? Je možno kaj takega preveriti na gmailu?
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste komu izpovedali čustva, oseba pa se vam je smejala ali pa vsem povedala?

“Inkognito” = skriven. Torej pomeni, da si nekje (lahko tudi na gmailu) odpri en mail, ki ga ni mogoče slediti k tebi. Torej brez imena in priimka – npr. tako kot tule “sirenita”

Kako preveriš branje sporočila na gmailu ne vem. Jaz to počnem le v outlooku.

Takrat, ko smo čustva še izpovedovali na tak (po moje bolj nezrel) način, se mi ni nikdar zgodilo, da bi se katera prav nevljudno smejala. Nasmehnila in zmajala z glavo, češ da to pa ne bo šlo… to že.
Verjetno je šlo kdaj tudi prijateljicam v ušesa… ne vem.
Takrat mi je bilo preveč nerodno, da bi opazil – potem sem pa prišel k pameti in me ni več resno zanimalo.

Pozdravljena!

Jaz sem bila v podobni situaciji…eno leto mi je bil en zeloooo všeč, sem zadržane sorte, a sem si rekla, bilo je dovolj in prvič v življenju pristopila do fanta, ga vprašala, če bi se kdaj dobila, sem mu dala številko, me je poklical in sedaj sva skupaj 🙂
On pravi, da je isto čutil, samo ukrepal v tej smeri pa ne bi. Torej..?

Nimaš kaj izgubiti, verjemi, nočeš se celo življenje spraševati, kaj če bi takrat…

Vse dobro in poročaj!

Enkrat razmišljam o tem, da bi mu napisala email, drugič, da bi mu povedala v živo.

Prednost pri pisanju el. sporočila se mi zdi v tem, da si recimo tekst najprej napišeš v Wordov dokument (tako običajno naredim jaz), nato se še česa spomnim in dodam. Tako bi storila v tem primeru. O tem sem se pogovarjala tudi s sestro in tudi ona pravi, da je največji problem v tem, da se ne ve, če še ta el. naslov uporablja. Lahko se zgodi, da bo sporočilo prejel, a ga ne bo niti odprl itd. Lahko se zgodi, da bom pisala kar nekaj časa, se še kaj spomnila in dodala zraven, na koncu pa tega ne bo niti prebral.

Prednost je res v tem, da pišeš lažje kot pa govoriš, saj lahko kaj dopišeš, če pozabiš. Slabost pa je v tem, da se nikoli ne ve, če bo sporočilo sploh prebral. Res bi bilo zanimivo vedeti, kje se na gmailu da preveriti, če je bilo sporočilo prebrano. Na internetu obstajajo strani, kjer piše v oklepaju prebrani ali neprebrano in tako veš, če je oseba sporočilo prebrala. Dve leti nazaj je tudi na youtube pisalo, če je oseba sporočilo prebrala ali ne. Žal ne vem, če je na gmailu kaj takega sploh mogoče preveriti.

Ne vem pa, kako pogovor izpeljati v živo. Fant je precej sramežljiv in zadržan in bojim se, da bo omedlel, če mu bom priznala vse. Verjetno se mu še niti ne sanja, kaj jaz čutim do njega, saj je, kot sem napisala že včeraj, moje nasprotje.

Kako pa začnete pogovor?
Recimo stopim do njega in mu rečem, da bi mu rada izdala nekaj skrivnosti, katere se navezujejo na njega?
In potem začnem: Veš, zaradi tebe se jaz tukaj na faksu dobro počutim, ti mi daješ neko moč, da lažje zdržim vse to učenje itd…
Bi vi začeli tako ali kako drugače?

Oprosti, ampak nekomu, ki ga komaj poznaš, namesto dober dan začet izpovedovat ljubezenska čustva, meji na neuravnovešenost in večino ljudi boš s tem samo prestrašila in odbila.

Daj si čas, zaboga. Fanta najprej povabi na pijačo in se pogovarjaj o običajnih stvareh.

Sama definitivno ne bi poslala mejla z ljubezensko izpovedjo. Prvo kot prvo moški niso ženske in tele ljubezenske zadeve jemljejo popolnoma drugače in kot drugo bi ga po moje spravila v zadrego. Tudi to, da bi ga kar na hodniku “napadla” in mu izpovedala vso ljubezen, je malo mimo za moje pojme.
Ko ga vidiš ga povabi na kavo (al na nekaj podobnega) in začnita z navadnim pogovorm – fax, vreme, hobiji,……….. in potem vidiš ali je kemija ali je ni, ali je on zainteresiran ali ni,…….. in šele potem kaj več.

lp

Kaj pa če bi napisala tak mail:

Hej, kaj si ti tisti, ki si me postrani gledal zadnjič? Jaz pa čakam pa čakam da boš kaj rekel, pa nič od tebe…

Meni to zelo vleče na provokacijo, ker tako trapastega pristopa še nisem prečitala ali videla.

Do človeka, ki ti je všeč, preprosto pristopiš, ga povabiš na kavo in govoriš “small talk”. Šele po parih kavah, če vidiš, da si mu tudi ti všeč, lahko namigneš, da ti je všeč. POtem pa itak več ne rabiš navodil.

Izpovedovanje nekih čustev človeku, s katerim še spregovoril nisi, dajte no, to še najstnicam ne pritiče.

Napiši mu: Če sem jaz tebi všeč tako kot ti meni, pokliči…..tel.št.
Zagotovo bo poklical že iz radovednosti.

Srečno!

oj,

ima podoben problem vendar ne vem kako naj ga rešim. sem absolventka in že 3 leta mi je všeč sošolec. sedaj ko je konec predavanj ga ne bom več videla prej pa smo šli samo enkrat skupaj na kavo. v teh treh letih me je skrivoma opazoval, kar so opzile tudi kolegice. ko smo šli na pjačo so vse zajebancije letele na najin račun, vendar ko je kolegica prašala njegoveg kolega če sem mu všeč je kolega rekel da nism njegov tip ženske.
kaj naj naredim, ne morem ga pozabiti…
prosim pomagajte, ker si ga resnično želim…
HVALA!

Kako je bilo lažje včasih, ko so vsi kadili ali pa vsaj imeli uro na roki! Si rekel…a maš čik? ali pa kolk je ura? V teh groznih modernih časih pa mora uboga mladina tvegati kakšen nasmešek…. pa ne znajo. Ker znajo samo kucati po tastaturi. Ja ljuba ženska, če te na skrivaj pogleduje, pridi malo bliže, a ne? In še bliže… in še bliže…

hvala za nasvet, vendar je problem v tem da sva absolventa in da obstaja možnost da se nikoli več ne bova videla. imam ga dodanega na facebook-u to pa je tudi vse in ne najdem razloga da bi mu pisala.
ja drgač sva pa oba kadilca pa sem ga prosila tudi že za ogenj vendar ga je kolega prehitel, ker ga je on tok dolgo časa iskal.

New Report

Close