Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo kako shujšati in razstrupiti in razkisati telo?

kako shujšati in razstrupiti in razkisati telo?

Pozdravljeni.

Že dalj časa se z možem trudiva zanositi, pa so nama po dveh letih rekli, da je mož neploden. Zanima me, ali obstaja kakšno zdravilo ali terapija, ki bi “prisilila” moževo telo, da bi pričelo proizvajati spermije?

Morala bi nujno shujšati za kakšnih 30 kilogramov (visoka sem 170cm in imam 95kg) , saj bom le tako (v primeru donorstva in IVF) primerna za umetno oploditev. Zato bi rada čimveč shujšala, poleg tega pa sem slišala, da je dobro, če telo tudi razstrupimo in razkisamo, tako jaz kot mož.
Kako to najenostavneje narediti? Prosim za podroben opis.

Hvala in lep pozdrav.

Ana

Samo splošne nasvete vam lahko dam, saj vas ne poznam oziroma vas nisem testiral. Splošno: čim manj ogljikovih hidratov, zelo omejite živalske beljakovine. Nobenega mleka in mesnih izdelkov (klobase, hrenovke …). Dovoljeno kdaj pa kdaj malo mesa ali ribe (ne svinjine). Večino jedilnika naj sestavlja zelenjava in 25 % sadje. Številne študije so pokazale, da je za shujšanje potrebno jesti veliko dobrih maščob (več žlic olja na dan), da ne boste preveč lačni med obroki.

Za razstrupljanje priporočam jemanje bazičnih mineralov (zakisanost) in dnevno klistiranje (razstrupljanje).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close