https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSfhXg9wdvRRE50TK7fRN_-8Dd52OSS25KcynOy_g0eb_56Lsv a je to možn u 4mescih in 10dneh kot tu piše?..
za Nobody pripenjam link, ki ti bo, upam, pomagal pri bokih…
Veliko uspeha!
Tjaša
živjo, stara sm 15let moja trenutna teža je 56kg velika sn pa 162-163cm.
no..moti me to da moja sošolka k ma isto težo in isto velikost ma čist raven trebuh js pa še vedno nekak napihnjenega:s mogoče ve kdo zakaj?
no pa še drugo vprašanje..namreč hujšam in uspelo mi je z 64kg prit na 56..zdej je moj cil nekje do konc maja izgubit še teh 5-6kg V UPANJU DA BOM MELA POL TUT JS RAVEN TREBUH! no ampak me je strah ker pač nekje junija so 3-je dnevi tak da mamo valeto pa zaključni izlet pa to..in seveda alkohol pa mogoče tu pa tam sladkarije..ampak res samo te tri dni pol pa več ne! in se bojim da bi mi kg spet pršli nazaj o.o ampak verjetn za ta prekršek nebo spet +6kg ali? no uglaunem če se to zgodi pa hočem do avgusta spet težo nazaj prejšnjo (morje ipd…) a bi se pol spet lahka teh 6kg v 1mescu pa 10 dneh sepravi 40 dneh znebila?
res prosim za odgovor ja vem da je to preveč blefiranja ampak res želim raven trebuh..tudi sestra mi govori da je moja teža nekje primerna moji velikosti, kar se zavedam tudi sama..ampak kot sem že na začetku napisala me moti napihnjen trebuh -.- sepravi da se bol gledam v ogledalo kot pa številke na tehtnici..hehe.
pa lp:)
melanija. Stara si 15 let. Jaz sploh ne bi hujšala, ker še rasteš. Ne vem zakaj bi imela samo 50 kg? A se dobro počutiš v svoji koži? Si nasmejana, optimistična, punca iz katere kar žari zadovoljstvo? Obročkov na pasu se lahko znebiš s preskakovanjem kolebnice ali vrtenjem hulahopa ( obroča) v obe smeri.
Bolj me skrbi tvoje priznanje, da pri 15 letih že uživaš alkohol. Čim prej se otresi te razvade. Več je razlogov.
Če gledam iz stani hujšanja so razlogi trije:
1.) alhohol ima veliko kalorij – sploh pivo ti obloge zlahka obesi na tvoj trebušček, ki bi ga imela ravnega Odloči se sama…..
2.) aklohol povzroča napade lakote – kar malo razmisli – a po pitju alkohola ne občutiš grozovito potrebo po hrani? Nima smisla, da se cel dan zdravo prehranjuješ zvečer pa vse pokvariš z alkoholom in obiskom lokala s hitro hrano.
3.) alkohol povzroča tudi celulit – saj ga ne bi rada imela še preden boš polnoletna? Verjemi mi hitro ga dobiš, znebiš pa se ga nikoli več.
Kar pa se zdravstvenih razlogov tiče pa itak že vrabci na drevesu čivkajo: zmanjšana prištevnost, nerazumno vedenje, motnje ravnotežja in govora, slabost, bruhanje, jutranji maček in glavobol. Punca draga enkrat fotko naredi, ko boš opita. Pa jo zjutraj poglej, ko prideš k sebi. Nič kaj ponosna ne boš sama nase, verjemi mi.
Nič ne bo narobe, če si boš namesto alkohola privoščila kaj brezalkoholnega – tudi brezalkoholno pivo prodajajo, če še ne veš. Nekaj časa te bo družba malo čudno gledala, čez čas pa boš največja frajerka, zvesta svojim načelom. Pa malo na svojo prihodnost glej, volan in alkohol nikakor ne gresta skupaj in slej ko prej boš mati, ki bo svojim otrokom za zgled.
Joj, pripravila sem ti pridigo – nimam te namena učiti kako in kaj, samo pomagala bi ti rada, da ne zaideš in uspešno izgubiš še kakšno kilo. Brez zamere, pa lepe praznike in brez slabe vesti si kakšen kos slastne potice privošči.