živjo:)
oh sandra22 ko si že omenila ‘boke’ malo noro vprašanje..ampak tudi mene zanima am če si v bokih močan da imaš pač širše boke pa ne mislim špeha..normalno. ali se da to kako skrčit mislim, obstajajo kakšne vaje za to? vem butasto vprašanje ponavljam še 1x ampak res bi rada imela vitkejše boke:s
hvala za odgovor!
Lp.
dober večer.
a mogoče veste kako shujšat 5kg v enmu mescu? mi lahko prosim kdo napiše kakšno NEZAPLETENO DIETO pač da neo ful neke exstra delat za kosilo..bi šlo mogoče tak da ješ vse normalno zajtrk, kosilo, večerja pač sam z zmerno količino in seved GIBANJE.?
imam 57 kg in moram prit na usaj 52!!! saj se gre za neko vlogo v predstavi oz filmu..
bi fuuul prosla če mi kdo kej napiše pa na hitrca prosim saj do 15.4.2013 moram tja če me sprejmejo al ne! bi bla res fuuul hvaležna!:sss
Pozdravljena
Za začetek si malo preberi; http://www.hujsanjebrezlakote.si
L.p.
Hehehe, brez zamere punce, ampak ene pa imate RES IDEJE. 10 kil v enem mesecu je preveč!!! Razen če imate ta hip 200kg!! Če pa res želite to, pa vam priporočam orng trebušno gripo, takrat bo to izvedljivo.
No, šalo na stran. Če se imate vsaj malo rade in želite poskrbeti za zdravje je neka normalna meja 2-4 kg na mesec. To je tako imenovano pametno hujšanje – dokazano tudi da dolgoročno dosežete boljše rezultate. Pomeni tudi, da se teža potem v vrne v obliki Blitzkrieg-a oz se še zredite dodatno…
Če je nek tak OH in AH pomemben dogodek, do katerega morate NUJNO shujšati xx KG – pač začnite toliko prej misliti na to. Sej špeh se tudi ni nabral v 1 mesecu (pustimo ekstreme), ali?
LP
Fitness_Bull
‘pa začnite pač mal prej mislit na to’
oprost ampak 9.3 so mi komej poslal če se prijavim al ne..lani sn se pa je blo sam 3kg preveč pa me niso sprejel za to si res želim letos dobit to vlogo tak da niti nisem imela v mislih da me bodo letos spet poklical zato se tudi nisem nč pripravljala.
Lp.
katja, očitno nisi srednješolka, ki se pripravlja na maturanskega…
Glej, če si me brala med vrsticami, si dojela, da tak način ni zdrav. Vendar, če nujno potrebuješ v mesecu dni take rezultate potem naredi takole:
zjutraj na tešče spij 1L čim bolj vroče vode (lahko dodaš limono), ampak obvezno brez sladkorja. Predstavljaj si kot čaj brez vrečke in sladkorja. potem počakaj 20-30min pred zaužitjem hrane (zajtrk).
To počni 7 dni, potem obvezno nehaj 7 dni in še 1x ponovi. na tak način boš spodbudila pospešeno izločanje tvojega telesa (kar bo ob zmanjšanem vnosu kalorij + vadbi pripomoglo k boljšim rezultatom).
NE treniraj vsak dan, treniraj največ 4x-5x tedensko (recimo 3x intenzivno, 2x bolj easy) – daj telesu čas za regeneracijo in počitek, drugače boš po 14 dneh izčrpana.
Predvsem pazi na sladkor v prehrani, malo glej kaj ješ (oznake na živilih). Napis “samo 3,8% maščobe namesto 20%” naj te ne zavede. Ponavadi oglašujejo kako je malo maščobe, ne povedo pa da je sladkorja 60%. Sladkor ti je verjetno jasno kam v telesu ‘gre’…
Čez dan spij še vsaj dodatnih 3,5L vode. Navadne, ne neke ‘sadne’ ‘okusne’ ipd vode… Ordinary please.
Če si lahko privoščiš 200-300 eur, pa ti lahko na email napišem (da ne bo kakšne reklame) kaj si privošči, da bodo rezultati toliko boljši.
LP
simona, da se vzeti ja, vendar sam osebno ne zagovarjam nobene diete. Dieta je super kratkotrajna (bolj kot post/očiščenje organizma), dolgotrajnejša od 3 tednov pa z mojega napol strokovnega mnenja je NO GO!
v 4 mesecih ti lahko po ‘normalni’ dieti izgubiš željeno težo – ješ malo bolj ‘smiselno’, malenkost manjše količine in več gibanja… pa je to to.
LP M
Preprosto matematično gledano – ja. Ampak običajno človeški odziv telesa ne gre premosorazmerno, seveda je velikoodvisno od dejanskega stanja maščobe in ostalih 50 parametrov (retorično rečeno), lahko se zgodi da če je maščoba zbita (trda na otip, ljudje mislijo da so to ‘mišice’), potem lahko da bo prva 2, 3 mesece malo napredka (vsaj vidnega). Maščoba se mora najprej zmehčati, potem pa gre proces naprej.
Tako da je odgovor v 90% primerov – NE, taka matematika pri tebi verjetno ne bo štimala…
Vseeno ne izgubi volje in vztrajaj. Ko se odpre pa je treba stisnit in se še dodatno potruditi.
lp Matej