Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

Se opravicuem160cm

Lp!
Star sem 15 let in sem velik 180cm. In imam 90 kg. To me zelo moti saj, nosim po večinoma jopice, saj mi zakrije odvečno maščobo posebej v zgornjem delu telesa. Jaz sem že shujšal pred enim letom 16 kg in zdaj je obstalo. Redno tudi telovadim, ampak ko pojem čisto malo se me takoj prime in morem jemati tudi redno tablete za ščitnico. Prosim za kakršno koli pomoč..
Lahko pišete na e-mail: [email protected]

Torej kaj mislite?????

Jst mam tut kar naprej probleme s temi kilogrami, ki mi skoz nihajo gor pa dol. Problem je predvsem zato, ker mam tak job, kjer ne morem redno jest al pa si sama kuhat hrane. Tko pol s sodelavci skoz naročamo hrano na dostavo al pa zmrznjeno pogrevamo v mikrovalovki pa še na terenu delamo, kjer pa tud ni druge kot sendviči. Sm bla pa zadnjič v lekarni in sm si kupla čaj iz koprive, ki baje pomaga odnašat stupe iz telesa pa mi je farmacevtka pokazala še neke Be-Light kapsule. V glavnem zdej to jem, sm za foro probala, in mi je če druzga ne ful uredil prebavo in počutje ob tej neurejeni hrani, ki se ji pač trenutno ne morm izognt. Tehtala se še nism, se bom po kšnem mescu pa javim 🙂

Probaj z že omenjenim Eurodiet. Jaz ga ne uporabljam, ker mi ni več treba, vendar sem slišala resnično dobre strani kar se tiče zdravja in lakote.

Aha supr, bom pogledala. A to je probal kdo, ki ga poznaš?

http://www.youtube.com/watch?v=_xLM4JOIW_I&feature=channel

NASVET POGLEJTE;) HITRO IN UČINKOVITO

Hej, zanima me kako boste dame še hujšale pred poletjem? Je mogoče katera probala ta Citruslim?

Jaz sem se po komentarjih tukaj gor odločila za Eurodiet. Sem že naročena, upam da mi rata.

Jaz že hujšam en mesec in sem izgubila okoli 7Kg ne hujšam hitro in z nobenimi dietami, tabletami….. ali s čimerkoli drugem! Če vsak dan normalno telovadiš, če imaš mogoče sobno kolo lahko vsak dan vsaj po pol ure si na njem. Rezultati so zelo vidni, če imeš recimo 90kg se izgubiš v eni uri okoli 590-kalorij oziroma od 50% – 70% kalorij, ki jih zaužiješ med dvema dnevoma. Priporočam, da ne ješ belega sladkorja vsaj ne preveč, čim manj (oz. nič) iz bele moke, lubenic, krompirja….. pri hrani veno poglej koliko kalorij ima na 25g ali 100g in zelo dobro je, če jih nima pri 25g več kot 10kcal in pri 100g več kot 45kcal. Čim več pa jej sadja in zelenjave zvečer pa kakšen navaden jogurt! Sadje, zelenjava jajca in podobno za zvečer niso najbolše saj so težje prebavljive. Želim ti veliko uspeha pri hujšanju in, da boš izgubila želeno težo v čim krajšem času 😉

Če pa želiš kaj več vedeti pa priporočam, da obiščeš te strani:
http://www.solazdravegahujsanja.si/pdf/06maj33-20080316103516.pdf
http://www.hujsaj-zdravo.si/zdravje/izracuni/kalorije_tabela_tabela_kalorij/#.T4bHklF7pT4 (tukaj je teba odšteti pri kalorijah mogoče 3-5kalorij pri vsaki jedi )

Nasvet je seveda za vse, ki si želite priti čim hitreje do lepše postave 🙂

En pozdravcek!
Jest pa sem v pol meseca shujsala za 1 kilo vendar sem ZELO lena.ker pa sem počena na muziko dvakrat na dan prižgem najljubši komad in toliko casa delam trebusnjake kolikor je dolga pesem.in seveda ne tičim cel dan v hladilniku. Upam da sem pomagala sebi podobnim saj imam lepo posctavo imam probleme samo s trebuhom heh.uspeva i kile gredo dol.
Lp

V kolikor za hujšanje iščeš dieto… si že na napačni poti 🙂

1. Res močna želja, da shujšaš
2. Pravilna prehrana
3. “Na hard” trening (pravilen)
4. Ne smeš odnehati ampak moraš forsirati dokler ne postaneš odvisen od vsega tega, da lahko pol vzdržuješ 🙂

Vse ostalo je navadno sr***. Herbalajfi, Nupoti, diete… kr pozabi. Par kilc ti pade, ampak jih tudi takoj dobiš nazaj.

Govorim iz izkušenj in ne tolčem neumnosti… v 4 mesecih sem izgubil 13 kg… s tem, da jem 2x več kot sem prej ko sem se redil.

Pomembno je, da ješ 5x in DA VEŠ KAJ JEŠ in ZAKAJ TO JEŠ.

poz.

velik sm 191cm in imam kar precej veliko težo 135kg, lahko kdo svetuje kako normalno shujšati pa ni mus da v enem mesecu…. res pa je da NE pojem veliko samo vse se me prime… večkrat na dan hodim okoli in naberem tudi do 15km na dan… pijem veliko vode… rad pa imam tudi sladke zadeve… 😀

pozdravljeni…se ubadate z prekomerno telesno težo? ja saj je res problem shujašati..sam osebno nimam teh problemov,ker sem športnik in sem pomagal že mnogim ljudem,jih treniral, da so izgubili telesno težo ali postopoma pridobili kg. Ker z prenehanjem prehranjevanja ne boste dosegli veliko kaj,to za zdravje ni v redu..

če vas kaj zanima, marsi kaj,mi lahko pišete na mail; [email protected]

lp

zdravo!!

Stara sem 40 let in imam 77kg.Seveda imam tudi 3 otroke rada bi shujšala čim več v enem tednu
Če ima kdo koristne informacije naj kar pove!

lp.majda

Ko bi vsaj kakšen kilogramček šlo dol, pa gre prej gor! :-))

Pozdravljeni!

Imam eno zelo veliko težavo. Stara sem 12 let, imam 75kg in velika sem 172cm. Rada bi shujšala samo ne vem kako se naj tega lotim. Rada kolesarim to pa je tudi vse. Mi lahko prosim pomagate? Zelo bi vam bila hvaležna.

Lp,
sonček

Hej! Jaz bi pa rad shujšao tam za 20kg.. vem, da bo to trajalo kar nekaj časa.. nimam želje po izgubi nevem 10 kg na mesec ampak bi rad normalno shujšao… Dajte prosim pomagajte mi z nasveti kako naj se lotim zadeve.. mislim da bi bilo idealno tam 4, 5kg na mesec..
Prosim pomagajte mi ! 🙂

Ogljikove hidrate zvečer ne jejte, športajte, vztrajajte. Ni enega načina, da vam napišem, pojejte tole in tole, naredite par stvari in bo, ampak je treba vztrajat, sladkarij ne jejte, ukvarjajte se z enim športom, ki vam je všeč, delajte to dalj časa, 20 kg bi lahko shujšal v pol leta, če bi bil ful priden, če pa to delaš bolj počasi s pravilno prehrano in športom, pa v enem letu in rezultati bodo dolgotrajni. preberite tudi druge teme, veliko koristnih informacij je. Drugače pa tudi 4,5 kg na mesec je možno, samo brez stradanja in drugih ekstremov, ker je potem samo jojo effect in smo še na slabšem kot na začetku…

New Report

Close