Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kako shraniti sliko iz puzzlov?

kako shraniti sliko iz puzzlov?

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje; Kupili smo ogromne puzzle, kjer nastane slika velika 100×70 cm in je iz štirih manjših slik (42, 80, 270 in 550 kosov). Ko bo vse sestavljeno , bi jo želeli dati v okvir, pa me zanima, ali naj posamezno sestavljanko nalepim na papir, koškek po košček in premažem s snovjo za konzerviranje, pa mi jo bodo sestavili (mislim vse 4 dele skupaj) tam, kjer jo bodo uokvirili? Hvala za vaše izkušnje in lep vikend!

Ojla!

Mož je sestavil večjo sestavljanko, jo premazal z lepilom za puzzle in jo posušeno nesel uokviriti. Sedaj krasi steno hodnika. Cenejša varijanta pa je steklen okvir, ki ga prodajajo npr. v Obiju.

L.P.!

lepilo za puzzle se nanese od spredaj – na “lice” – ko je sestavljanka končana in ni treba lepiti košček po košček. Drži ful dobro. Preverjeno na RES ogromnem puzzlu – 15.000 koščkov, velikosti tam nekje 2x3m, ki že ene 5 let veselo visi v garaži v enem kosu

Najlepša hvala, naj vama umetnini še dolgo krasita prostore!!!! LP!

Kje pa se kupi to lepilo za puzzle?

jaz ga kupujem v mullerju

jaz imam pa zelo slabe izkusnje s tem lepilom so se mi naredili mehurcki po celih puzlih

zato jih obnem in zlepim s krep “salotejpom” tistim ki se uporablja pri pleskanju pa super drzi pa se vse je lepo enakomerno

Lep pozdrav

Mene pa zanima kje lahko dobim puzzle po meri?
Okvir že imam 100×70 , sliko tudi, zdej pa rabm sam še puzzle.
Fajn bi blo če bi dobil z 2000 kosi sestavljank ali pa kero drugo mero , da bi to skupaj uskladilo.
Prosim če mi lahko kdo pove kje lahko to dobim oz. dobim kšnga k ma to mašino pa mi naredi v meri 39.125″ x 27″ v colah ali pa 39″x 27.5 ” ?
Bil bi zelo vesel, da bi dal darilo sosedi, ki ima 30 let. Njo pa to veseli, saj ima doma obešenih veliko puzzel sestavljenih.

Lep pozdrav Urban

New Report

Close