Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kako se znebiti vrane?

kako se znebiti vrane?

dva tedna mi najeda živce vrana, ki se dere tik ob strešnem oknu moje spalnice. začne takoj, ko se začne daniti in kraka do onemoglosti. če jo preženem, se v nekaj minutah vrne.
ker ne bi rada posegla po radilaknih zadevah, me zanima, če ima kdo dobre izkušnje k kakšno milejšo obliko odstranitve problema???

se zahvaljujem za pomoč.
lp, tina

za jest ji dej bo čist tih…moj kolega jo je tko udomačil in zdej se mu ne dere več

mENI SE JE ISTO DOGAJALO. KAR NEKAJ DNI JE K MENI HODIL EN VRABEC IN ME VSAKO JUTRO Z ČIVKANJEM ZBUDIL. JOJ ME JE RAZJEZIL. POTEM PA GA NAENKRAT NI BILO VEČ. SEDAJ ŠE PRIDE AMPAK RES REDKO. JE PA TISTI NASVET Z HANO IN UDOMAČITVO DOBER.

Mal kruha pa mal vina, pa se bo pijana sprehajala po dvorišču!
Po starih običajih naj bi vrana prinašala smrt!?
Če jo boš spodila, ti bodo pa golobi najedal!

ja, vesela bodi, rajši vrana kot usrani golobi! Daj ji res za jest, pa bo mir! Jaz bi bila vesela, če bi k nam kakšna letala. Rajši bi poslušala njo kot lajež psa!

krakaj nazaj. če je možno, pokaži svoja krila. bo videla, da si večji ptič, pa bo šla.

krila=tvoje roke, mahaš ko da so velika krila

morda pa bo gnezdila kje blizu, čeprav se mi zdi da ni v njihovi navadi da bi šle pod strešnike in v žlebove.

Soseda je mučil čuk. Cele noči je skovikal na drevesu pred spalnico.
Potem je na drevo navezal škripec, nanj obesil par konzerv in zvonec in vrv potegnil v spalnico. Vsakič, ko se je čuk oglasil, je močno poroporal. Mislim, da ni rabil dolgo, da ga je pregnal.

Ampak prišel pa je k nam :)))) mi ga pa ne damo, ker je pravi cukr.
Je pa res, da ima gnezdo čez dvorišče.

zračno puško si nabau – pa ji dej vetra

New Report

Close