Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kako se znebiti vonja po bruhanju

Kako se znebiti vonja po bruhanju

Svetujte mi prosim kako odstraniti iz preproge (velike) vonj po bruhanju. Malček je pred tremi dnevi malo pobruhal in sem takoj sčistila z vodo, drug dan še z Vanishem za preproge, tudi z Oustom, vendar še vedno voham tisti smrad. Kaj mi je narediti? Še s čem močiti ali pustiti, da se presuši in bo smrad izginil??

Zelo pomaga, da čimprej po bruhanju posuješ s sodo bikarbono in to pustiš par ur. Zares pobere vonj. Moj sinček je pobruhal cel voziček in sem se tako znebila vonja po bruhanju.

lp

Hja to je ideja za naslednjič:) Zdaj je verjetno že prepozno.

Pred leti se je sosedov maček pritihotapil v našo sobo in se pokakal. Sčistila sem, špricala z vsem mogočim, a vonj ni hotel zginiti. Na koncu sem pošpricala s parfumom in je bilo ok.

Pobruhan avto: zadnji sedez, otroski avtosedez je samo malo prestregel in tistega pac lahko scistis. Potem se je ponovilo se enkrat. Probala sem veliko stvari, vse neuspesno. Kar slabo mi je bilo se voziti v takem vonju.

Nato sem prosila teto, ki ima parni sesalec in sva posesali vse sedeze v avtu, pobruhanega pa res temeljito. In potem je bilo brez vonja.

New Report

Close