Najdi forum

kako se znebiti šlavfka

Čez zimo sem pridno nabirala kilogramčke ki se jih želim pred poletjem znebiti. Kilogramčki grejo lepo dol, šlafek okoli trebuha pa nikamor. Delam trebušnjake in podobne vaje vendar ne gre. Kaj še lahko storim?
Koliko so učunkovite tablete Natural slim od Medexa, ki jih tako reklamirajo?

Telovadba, trebušnjaki in seveda zdrav prehrana. samo s tabletami se ga ne boš znebila..:))

Saj to mi je jasno, saj sem napisala da telovadim , tudi prehrano sem spremenila, kilogrami gredo dol.

za zraven je se super od gerardsa krema za topljenje mascobe…..rezultati so vidni..

meni je ponavadi pomagal samo tek. zdaj po porodu se mi pa ne da… nimam volje ne časa. ampak se bo treba spravit… vse je kul samo ta trebuh kazi vse skupaj. grrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

JA, tek pomaga. Vendar je treba biti zelo potrpežljiv: treba je teči vsaj 3x na teden po pol ure, bolje večkrat manj časa, kot 1x dalj časa. Rezultati so vidni šele čez 3-6 mesecev. Potrebno je paziti še na prehrano.
Naja

Če gre za odvečno kožo, ki je ostala po hujšanju, je edini način operativni poseg. Žal imam kolegico, ki je pridno shujšala, veliko telovadi in je zdaj prav lepo vitka, ampak ji je ostala odvečna koža na trebuhu in je zaradi tega kar precej zakompleksana.

Drugače pa pač še malo bolj telovadi s poudarkom na trebuhu.

poskusi še z vajami za vitek trebuh- oz. nisem se pravilno izrazila, načuti se držati trebuh noter. potem pa so še vaje za vitek pas.

Špeh na trebuhu ne bo odšel stran, če boš delala vaje za trebuh in trebušne mišice. Potrebno je delati kardio vaje oz. tiste, ki topijo maščobo. Laufanje, sobno kolo…najboljše je, da to počneš zjutraj na tešče, da telo črpa energijo iz špehca in ne iz hrane, ki si jo zaužila pred pol ure, uro…

Trebušnjaki niso priporočljivi, ker ti pod špehom okrepijo trebušne mišice, ki špeh še bolj ven potisnejo.

Za hujšanje trebuha je priporočljiv tek, kolesarjenje, hoja – tj. aktivnosti, ki niso neposredno vezane na trebušne mišice, ampak so usmerjene na gibanje celega telesa.

Imam enak problem kot ti. Delam trebušnjake, spredaj trebuh je tudi še okej, ampak “šlaufki” pri strani pa… Uporabljam tudi kremo od Gerardsa, pa ne vidim razlike (uporabljam 1,5 meseca). Kakšne so vaje za vitek pas?

Hvala vam

Kinčka, mal si preberi – gibanje in kurjenje maščob in ne samo vaje za trebuh.

Jah, ne bo šlo tako zlahka – vedeti moraš tudi to, da če nisi ravno v dvajsetih, da ti ženski hormoni in pa geni pomagajo, da se zaloge kopičijo tam, kjer so…..

Lp

Soncek

Mene pa zanima kje se da kupiti to kremo od Gerardsa za topljenje maščob?

Hvala in uspešno hujšanje v trebušček.

v kozmeticnih in masaznih salonih…lahko pa ti jo posljem…pisi mi na mail…

Ja, lahko bi se zmenile, piši mi na mail.

lp

ja lisička, najboljše, da kremico kar takoj kupiš. Sigurno kremica, ki jo prodaja T&T, tako čudovito topi maščobe, da je kar neverjetno, kakšna boš že čez kakšen teden. Še lastna mama te ne bo več prepoznala.

Dajte no, ali res verjamete vsakemu, ki pride mimo in vas prepričuje, da ima čudežno tabletko, čudežno kremico… Ješ normalno, gibati se ni potrebno, le eno tabletko na dan ali pa dvakret na teden se namažeš in, glej ga zlomka, čez teden ali dva, v najslabšem primeru pa čez en mesec, zgubiš najmanj x kg in y cm.

Pa se vam ne zdi, da bi tak genialec, ki bi naredil takšno tabletko (ali kremico) bil vsaj eveski multimilionar, ali pa miliarder, če že Nobelove nagrade za medicino ne bi dobil? Ali se vam ne zdi, da bi o njem pisali vsi časopisi, intervjuje z njim bi gledali na vseh TV postajah, skratka, poznali bi ga bolj, kot lastnega očeta?

Slovenci imamo en star pregovor, ki pravi, da se brez muje še čevelj ne obuje. Žal pri hujšanju in izgubah maščobnih blazinic to še kako velja. Odrekanje enegijsko bogati prehrani z veliko maščob in ogljikovih hidratov, poleg tega pa ustrezna fizična aktivnost, pa bodo rezultati tu.

Aja, žal ne nujno ravno tam, kjer si najbolj želimo. Morda se ti bo prej zmanjšala zadnjica, ali pa katera druga (še tako zaželjena) oblina, morda pa tudi ne. Pa še to: tudi še toliko trebušnjakov vsak dan ne pomeni, da se bo špeh topil najbolj na trebuhu; res pa je, da bodo v tem primeru tam najbolj rasle mišice.

Ne vem, zakaj tako jamrate samo za določene dele telesa. Maščoba je po celem telesu razporejena, ne samo na trebuhu, kakšna bi pa bila? Hujšaj, pa se bo cel obseg zmanjšal, ne samo trebuh. Ali samo stegna ali samo rit…

New Report

Close