Najdi forum

kako se znebiti celulita?

S kremicami in podobnimi stvarmi že ne. Preberite si članek na

prevod prosim

hm samo malo sem pogledala, se moram kdaj natančneje poglobiti. ampak vseeno nekaj kar mi je dalo misliti.. tam pise nekako takole: celulit ni stvar kozmetike. rešimo se ga tako da izgubljamo mascobe in gradimo misice.
spomnim pa se primera amm monike seles, članka o njenem celulitu:) ne gre mi v glavo, saj z vsemi treningi počne točno to— izgublja mascobe in gradi misice.. kje je catch, je za celulit delno kriva tudi kaksna druga stvar?!

p.s. imam prijatelja (17let) ki je na dobri poti da postane vrhunski tenisač, najmn 3ure treninga na dan mu ne uidejo.. monika seles mora torej trenirati najmanj toliko, in zato tudi mislim, da hrana pri njej nima takega vpliva, ali pač?

p.s. 2 naj mi oprosti monika ker sem se spravila nanjo 🙂

A mi lahko poveš kje je bil objavljem ta članek?

Nela

JEJTE ANANAS, KER NEVERJETNO DOSTI POMAGA

V reviji Shape up. Pojdi na link, pa boš videla.

koliko je priporočljivo da na dan poješ ananas in je že učinkovito?

A deluje tudi posuseni ananas ali samo svez?

Kak ste vse pametne. Če ena nekaj vpraša se pričakuje, da ji probate odgovorit. Torej ne garantirate da ananas pomaga! Najlažje je reč poglej na to in to stran – PA POMOŽNOSTI V TUJEM JEZIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce ne sekirajte se, veliko vode pite, tuširajte se izmenično z toplo – mrzlo vodo, tekat hodite al pa plavat tu pa tam kako limonco zjutraj spit pri meni je delovalo. Pa kak fango si tudi lahko privoščite, če ne zaradi učinka pa zaradi pilinga!

Zdrava hrana, veeeliko vode, čim manj kave in alkohola, veliko gibanja in masaža za prekrvavitev.

Res neverjetno… lani sem ogromno pila (vode) in sem imela zelo malo celulita)… letos sem pila preeecej manj… celulita pa tok, da je kr za jokat… ampak nč bat, že delam na tem.

Še moja kozmetičarka mi je rekla, naj odmislim razne kreme itd.in da je najbolj učinkovit recept: pit veliko vode, pa s krtačo za telo proti celulitu (majo jo npr. v Mullerju), si pod tušem masirat predele s celulitom na koncu pa čez ledeno vodo. Resnično deluje.

New Report

Close