hm samo malo sem pogledala, se moram kdaj natančneje poglobiti. ampak vseeno nekaj kar mi je dalo misliti.. tam pise nekako takole: celulit ni stvar kozmetike. rešimo se ga tako da izgubljamo mascobe in gradimo misice.
spomnim pa se primera amm monike seles, članka o njenem celulitu:) ne gre mi v glavo, saj z vsemi treningi počne točno to— izgublja mascobe in gradi misice.. kje je catch, je za celulit delno kriva tudi kaksna druga stvar?!
p.s. imam prijatelja (17let) ki je na dobri poti da postane vrhunski tenisač, najmn 3ure treninga na dan mu ne uidejo.. monika seles mora torej trenirati najmanj toliko, in zato tudi mislim, da hrana pri njej nima takega vpliva, ali pač?
p.s. 2 naj mi oprosti monika ker sem se spravila nanjo 🙂
Kak ste vse pametne. Če ena nekaj vpraša se pričakuje, da ji probate odgovorit. Torej ne garantirate da ananas pomaga! Najlažje je reč poglej na to in to stran – PA POMOŽNOSTI V TUJEM JEZIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Punce ne sekirajte se, veliko vode pite, tuširajte se izmenično z toplo – mrzlo vodo, tekat hodite al pa plavat tu pa tam kako limonco zjutraj spit pri meni je delovalo. Pa kak fango si tudi lahko privoščite, če ne zaradi učinka pa zaradi pilinga!