kako se znebiti bradavic?
Na ljubljanski tržnici se dobi krema proti bradavicam. Na žalost se ne spomnim kako se imenuje, sem jo dala že naprej, ko smo se bradavic znebili. So pa te branjavke na enem mestu (prodajajo zelišča ipd.) in bodo že vedele katero “mažo” potrebujete. Mi smo se bradavic s to kremo znebili zelo hitro, v kakšnem tednu.
Naš jo je imel na nogi star 3 leta……in sem ga peljala na zmrznitev…..sama sem jih tudi imela in sem si dala ostranit na enak način…….se ne grem več mazanja in itd……za otroke je tako ali tako zastonj……vsaj za 3 letnike…….hitro in enostavno, pa še en kup zanimivih stvari je pokazala……povedala……medicinska sestra….pa bombonček, pa tato je dobil….pa rokavico mu je napihnila in dala za balon……tamalmu je bilo to takrat ful vav……še opazil ni, da mu bradavico odstrani….
Rada bi vam pomagala, poseg je enostaven, je pa zadevo malce težko razložiti!
Skoraj povsod po Sloveniji raste RASTLINA, ki je podobna plevelu, običajno se jo najde ob cesti ali na senčni strani kakšnih kamnitih ograj, mislim, da ne zraste več kot 30 cm v višino, listi so v obliki hrastovega lista, bistvo pa je v tem, da ko odtrgaš katerikoli del rastline (list, steblo,..) iz njega teče ŽIVO ORANŽEN sok. S tem sokom si mažeš bradavice….
Upam, da se bo našel kak poznavalec flore, ki pozna pravo ime rastline.
Pri meni in mojih znancih je zadeva delovala.
LP