kako se prizemljiti?
Pozdravljeni
Mene nekaj zanima. Kako naj se prizemljim? Pravijo mi da nisem prizemljena a ne znajo mi razložiti kako naj se prizemljim.
Hvala za odgovor
Prizemlji te vsako fizično delo… ne le delo na vrtu ampak tudi pomivanje oken, pospravljanje ipd
Tudi jaz sem imela težave s tem. Mene osebno prizemljuje služba. Ja, prav si prebrala, služba, ki sem se je nekaj časa zelo otepala, prav zato, ker me je prizemljevala in ker jaz bi raje še malo sanjala… 🙂
Sicer pa obstajajo tudi vaje… npr. se usedeš, počasi sprostiš vsak del telesa in si nato vizualiziraš debele močne korenine kako se spuščajo v zemljo navzdol globoko in kako te prizemljujejo. Zelo dobra vaja, poizkusi.
Zakaj se pa moraš prizemljiti? In kaj natančno to pomeni?
Imela sem isti problem. Pomoč sem poiskala pri ga. Ajri Miška. Resnično je pomagalo, toplo priporočam.
Vso srečo
Draga,
zakaj vam tako pravijo? In kdo? S čim razlaga-jo in utemeljuje-jo, da niste ”prizemljena”? In kaj o ”njihovem” mnenju menite vi? Iz vašega vprašanja gre sklepati, kakor da jim pritrjujete v njihovih ugotovitvah… Torej, kako vidite sebe?
Nasmeh in draga opa – pa, pa,
Dušan
Pozdravljeni!
Najbolj učinkovita prizemljitev izhaja iz sprejemanja vsega kar se nam v življenju dogaja in kar nam je dano z brezpogojno ljubeznijo in zavedanjem, da je vse tako kot mora biti. Na tak način preko spremembe zavesti vplivamo na našo pretočnost za zemeljsko energijo. Vse ostale tehnike služijo samo kot pomoč in oporo. Brez spremembe zavesti bomo na daljši rok še vedno neprizemlejni.
Forum je zaprt za komentiranje.