KAKO SE PRIJAVIŠ NA CSD
Pozdravljeni!
To smo se spraševali prav vsi ko smo začeli razmišljati o posvojitvi. Na CSD pošljita “prošnjo” z življenjepisom. V njej zajamita vse, kar se vama zdi ključno in pomembno.
Po tem bosta povabljena na prvi razgovor in tako se začne stvar počasi razvija.
Želim vam veliko sreče ter da čimprej dobita svojega posvojenčka.
Lp
Pozdravljeni. jaz mislim, da je najbolje kar poklicati na CSD in se dogovoriti za zmenek, ker lahko drugače vajina prošnja čakaaaaaaa na vrsto , čas pa, kot vemo vsi, mineva prehitro.
Pokličita, dogovorita se za zmenek, tam vama bodo povedali, kakšne ostale dokumente še rabita ( zdravnik, … ) in stvar bo stekla.
Govorim vama iz lastnih izkušenj zato nič ne oklevajta.
Veliko sreče.
Pozdravljeni
Kako pa če se za posvojitev odloči ženska brez partnerja. Čeprav vem da zakonsko to ni prepovedano, me zanima kako se na CSD obnašajo v takih primerih. Pomagajo pri tem ali enostavno povejo da za take ni upanja?
Sama sem pripravljena tudi za mednarodno posvojitev, ne vem pa koliko imam možnosti da pridem do otroka, in kje naj sploh začnem.
Lp
POZDRAVLJENI.STARA SEM 30 LET MOJ FANT PA 44 LET.ZELO SI ŽELIVA OTROKA A NAMA NE USPE.ZATO ME ZANIMA KAKŠNI SO POGOJI A JE POTREBEN TUDI ZDRAVNIŠKI PREGLED ALI LAHKO POSTANE VSAK ČEPRAV BI LAHKO DOBIL SVOJEGA.OD SVOJEGA 17 LETA SI ŽELIM OTROKA IN SANJAM O NJEM.KAM NAJ SE OBRNEM V MARIBORU.JE PA TAKO DA STANUJEVA V HIŠI,FANT IMA s.P.,JAZ PA SEM DOMA!
Zdravo,
sem nova. Prebiram vaše forume in sem se odločila, da se pridružim. Midva z možem sva na začetku poti za posvojitev. Najprej sva se telefonsko dogovorila za obisk na CSD. Nato sva morala napisati vlogo za posvojitev in življenjepisa. Ko sva to odnesla na CSD smo se sproti dogovarjali za obiske. Zdaj imava samo še enega pri socialni delavki.To je vse skupaj trajalo 2 meseca.