Najdi forum

Kako se pocrkljate , ko …

Spet eno malce bolj lahkotno temo.

Zanima me, kako se pocrkljate, ko dobite plačo ? Jaz si ponavadi kupim kakšen CD z dobro glasbo . Pri zadnji sem kupila krasen komplet 3 CD-jev s kubansko glasbo. In so še sinu všeč.

LP,Kaja

Jaz pa grem po knjigo, ali pa tudi po CD, ta mesec bo na vrsti CD. 🙂
Edino malo strajkajo, ker delam preko studenta, in dobim placo komaj 23 v mesecu, morala bi pa do 13.
Kdor caka, docaka!

LP!

Jaz se pravtako pocrkljam s kakim CD-jem, knjigo, včasih pa tudi s kakšnim parfumčkom :))

Lp
Pia

Če vem, da si lahko privoščim, se pocrkljam s kako knjigo, cd, perilom, če pa ni preveč denarja pa samo s kakimi novimi filmi iz videoteke.

Jaz si pa najraje privoščim kakšno prostitutko.

Imam ene štiri, pet stalnih, vsaki sem dal kakšen poseben nick.
Magna me najbolj zna “izsušiti”, a je najdražja, Banka je cenejša, a se mi je “prisesala” za ene 15 let, Phony, Elektra in Sigurezza, so pa še najbolj fer in mi zaračunajo samo tisto varianto ki si jo izberem.

Tako, da mi za mojo “uradno” žensko, vedno zmanjka denarja.
Če ga pa že kaj ostane, potem se najraje crkljava pri Ribiču, v Seči, ob njihovem brancinu ali oradi, v pečici skupaj s krompirjem. Mljask. Sašo.

Saso, ti pa si res faca! Zelo dober odgovor!! 🙂

Največkrat se pocrkljam z obiskom DM-a in si kupim kaj od kozmetike. Ni pa to redno vsak mesec. Če bi bila moški, bi lahko rekla, da imamo tudi pri nas več prostitutk – poleg Sašovih še plinarno, vrtec in šolo… Kot crkljanje pa vzamem tudi izlet, dan v toplicah, smučanje ali morje, ki si ga privoščimo in je ko zmnožimo strošek s štirimi člani že kar lepo crkljanje.

Jast grem pa v trgovino s spodnjim ( ker sem nora nanj) in me tam fino oberejo vsak mesec za kakšnih 15 tisočakov. Sploh ne morem verjet da stane en krpica kot je modrc toliko kot stanejo ene hlače, pa toliko več blaga porabijo za hlače.
Ampak razvada je pač razvada, mislim da ko bom imela enkrat otroke bom drugače razmišljala.

L.P.

Moja “bolezen” so čevlji. Tisto nesrečno kartico izvlečem iz denarnice kot v transu, podpišem in že komaj čakam, da jih nataknem na noge.

Evo, to je ta resnica !
Mene dostikrat premami tudi kaksen nakit – ga magari odplacujem na obroke – ampak sem pa potem full dobre volje – dokler ne dobim izpiska s kartice !
LP A.

Oblekice, perilo, darilo za fanta, ……kino, večerjica…Aja, pa avto do fula natankam!

En tank bencina in potem kar nekam…

Tommy

živ

žal mi od plače ničkoliko ne ostane in ponavadi jo vidim samo na papirju, ko jo na banki knjižijo.

Včasih pa mi zapaše, da si kaj privoščim, in grem na vegetarijo ali na hamburger………verjetno se boste čudili, a jaz sem zadovoljna z malimi stvarmi! Ko se bom znebila vseh kreditov, čekov, pufov, obrokov, kartic…….pol si bom pa na primer kupila kako novo obleko ali kaj drugega…..

zaenkrat ne

Imam precej šibkih točk… to so CD, blago (tudi sama kaj sešijem in takrat rabim malo več blaga..ker ga zafušam), dišave (olja, palčke), barve za risanje na svilo.

New Report

Close