Najdi forum

kako se opravičiti dekletu

Prosim za en kratek stavek,kako se naj opravičim dekletu,ki sem ji vse ljubezenske verze pisal ona pa me je zdaj blokirala na fb,da bi sprejela opravičilo?
LP

stari nimaš kej
cviknla je, preveč si rinu vanjo
napiš oz reč..enostavno
OPROSTI

Kaj pa si ušpičil? Mislim, da je najbolje reči oprosti, vse kar boš dodal/dopisal zraven, je ponavadi zgolj nakladanje.

Kako ji bos pa pisal, ce te je blokirala? Ce se zelis opravicit, moras vedet, kje si ga polomil. Ko to ves, ti ni treba drugih sprasevat, kaj napisat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Miran72,

verjamem, da ste imeli zelo dober namen. Blokiranje na FB pomeni, da dekle, kateri ste pisali ljubezenske verze, ni zainteresirana za nadaljno komunikacijo z vami. Od tu naprej ne morete nič več. S tem se boste morali sprijazniti.

Predlagam vam, da nekoliko spremenite osvajalsko strategijo. Vztrajnost je sicer lepa čednost pri osvajalskih podvigih, vendar je na FB preveč enostavno uporabnika tudi blokirati. Priporočam, da ste predvsem vljudni in si lepo uredite FB profil. Preveč romantike pa odsvetujem, nekaterim dekletom je to sicer všeč, vendar je potrebno imeti res dober občutek koliko, kdaj in kako.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Aha, si prav predstavljam, kako je bila ta zgodba. Se je tudi meni že to zgodilo in kot punca kaj drugega, kot zablokirat takšnega vsiljivca, nimaš. Sem 100%, da ti je tudi dala vedet, da ne želi imeti opravka s tabo, ampak tipi tvojega kova ponavadi kar ignorirate, če vam katera to pove/napiše in silite s tisto svojo bolno osladnostjo naprej. Potem pa to posiljevanje punc z osladnostmi imenujete “pisanje ljubezenskih verzov”. Za bruhat.

Tvoje pisanje je enako (nadležnim) reklamam, ki jih vsi mi dobivamo na mail, fb….
Nekaterim si tako nadležne, da jih zablokiramo. Še kaj ti ni jasno? 😉

Lepo pojdi do nje ter se ji upraviči .
Mogoče ona ni mislila tvojih pisem zablekirati .
Seveda je pravično da se pogovoreta na samem .

New Report

Close