Najdi forum

Kako rešiti problem?

Zadeva je sledeča: moja bodoča tašča se je brez razloga obrnila proti meni (nadrla me je kot psa) in sedaj se drži na naju in trdi da sva midva začela (halo???). Mojega fanta, svojega sina, pa imajo za copato, ki pa absolutno ni, ker imava zelo “demokratičen” odnos. Jaz bi rada, da fant z njo razčisti, sicer bo mislila, da ji je dovoljeno vse. Kaj menite vi? Kako vi rešujete podobne zaplete?

LP

Ja prav je, da fant z njo razčisti. Vendar je prav, da se tudi ti pogovoriš z njo. Tako na štiri oči. Vendar pogovora ne začni napadalno. Povprašaj jo, kaj jo pri tebi moti oz. kaj si ji storila, da te je nadrla. Mislim, da je prav, da imaš s svojo bodočo taščo že od začetka odkrit odnos, ker sicer se bodo problemi še stopnjevali. Midve s taščo se že od začetka o vsem odkrito pogovarjava in se odlično razumeva.

Jaz taščo ignoriram, ker se ji ni dalo dopovedati, da je njen sin sedaj moj mož in naj da mir.

Ne vem, če si opazila, ampak na tem forumu je bila že velikokrat debata na temo tašč. Če strnem, je bil zaključek vedno tak:
S taščo mora razčistiti njen sinko. V kolikor on tega ni pripravljen, je mamina maza. Kako se potem s tem soočajo žene pa je že druga zgodba.

Lepo ji pojasni, da bodo odnosi med vama taki, kot jih bo ONA
zastavila in da si kasneje (ko bodo sladki vnucki itd) ne bo vec
mogla premisliti.
Povej ji, naj se do tebe obnasa normalno (ce mora stiskati zobe naj pa jih), ce ne, bos enostavno popolnoma prekinila stike z njo..
Saj ni treba, da se imata iskreno radi (hehe), ampak zasluzis si osnovno spostovanje, kakor vsak drug clovek. Ravno tako seveda ona s tvoje strani, da se razumemo.
Srecno.

Pa se malce poskrbimo za smeh ( ce tega se niste prebrali ):

Pripelje sin zeno stanovat k njegovi materi. Tasca se obrne k snahi in rece: ” Ves, ta mlada, pri meni velja poseben hisni red. Zjutraj vstanem ob 6. uri in potem je takoj kopalnica moja za kake pol ure. Takoj zatem pofrustkam in ce sem slabe volje, si zavezem ruto na glavo. Ce sem dobre pa ne, in pol ni problema.”
Snaha odgovori: ” Ni problema. Jaz pa najprej vsanem ob 8. uri. Potem ruknem en snops, pa zetem se enega in mogoce se enega…Pol se pa men tko al tko slatko fucka, al imate vi ruto na glav al ne!”.

New Report

Close