Kako razumeti poljubljanje?
Te stvari bi morala predebatirati s partnerko zelo podrobno. Tako, da več ne bi bilo dilem. Ona pa bi se morala bolj jasno in razumljivo izraziti. Ta stavek ni dovolj in mi kakor tudi ti, lahko zgolj ugibamo, kje je problem. Lahko gre za pomanjkanje privlačnosti z njene strani, lahko da ima sama kake fizične težave, morda ima le občutek, da sama ni privlačna oziroma si ji dal občutek, da ti ni privlačna itn.
Čisto na kratko in z moške perspektive: v povprečju ženskam pomeni poljub “manj” kot moškim. Za moške je poljub izraz naklonjenosti, ki vodi k spolnosti, za ženske pa izraz, ki vodi k prijateljstvu, razumevanju ipd. Klasična razlika med moškimi in ženskami pač 🙂
Ni potrebno lih posploševati. Sem ženska in poljub je zame tudi nekaj, kar vodi k spolnosti.
Če se navežem na avtorjevo vprašanje. Lahko povem, da sem sebe not našla. To ne pomeni nič dobrega več za najino zvezo. Ko je pri meni tako bilo, je samo to pomenilo, da sem se ohladila in v zelo kratkem času fanta zapustila.
Ni potrebno lih posploševati. Sem ženska in poljub je zame tudi nekaj, kar vodi k spolnosti.
… Ko je pri meni tako bilo, je samo to pomenilo, da sem se ohladila in v zelo kratkem času fanta zapustila.[/quote]
“v povprečju” pomeni “posploševanje” 🙂 Kaj pa vas je “ohladilo”?
… Ko je pri meni tako bilo, je samo to pomenilo, da sem se ohladila in v zelo kratkem času fanta zapustila.[/quote]
“v povprečju” pomeni “posploševanje” 🙂 Kaj pa vas je “ohladilo”?[/quote]
Predvsem zelo različni pogledi na svet, moralne vrednote, nedržanje dogovorov ter konstantne provokacije z njegove strani. Če je vedel, da mi nekaj ni všeč, mi je počel točno to nalašč še naprej. Iz tega so sledili kregi in debate, kjer se ni nikoli nič rešilo, temveč samo pometlo pod preprogo do naslednjič.
Bila sem zelo zaljubljena vanj in takrat, ko je bil trenutek, da zaljubljenost preraste v ljubezen, se zaradi prej omenjenih stvari, to ni zgodilo. Bilo je nasprotno, pričela sem čutiti vse večji odpor, tako da sem na koncu komaj še zmogla dati en hiter poljubček na usta. Od punce, ki ji je bilo poljubljanje z njim nekaj najlepšega in bi to počela non stop, sem se prelevila v punco, ki bi najraje videla, da se poljubljanje kar ukine za zmeraj 🙁
“v povprečju” pomeni “posploševanje” 🙂 Kaj pa vas je “ohladilo”?[/quote]
Predvsem zelo različni pogledi na svet, moralne vrednote, nedržanje dogovorov ter konstantne provokacije z njegove strani. Če je vedel, da mi nekaj ni všeč, mi je počel točno to nalašč še naprej. Iz tega so sledili kregi in debate, kjer se ni nikoli nič rešilo, temveč samo pometlo pod preprogo do naslednjič.
Bila sem zelo zaljubljena vanj in takrat, ko je bil trenutek, da zaljubljenost preraste v ljubezen, se zaradi prej omenjenih stvari, to ni zgodilo. Bilo je nasprotno, pričela sem čutiti vse večji odpor, tako da sem na koncu komaj še zmogla dati en hiter poljubček na usta. Od punce, ki ji je bilo poljubljanje z njim nekaj najlepšega in bi to počela non stop, sem se prelevila v punco, ki bi najraje videla, da se poljubljanje kar ukine za zmeraj :([/quote]
Vidva čebljata z “nasprotnega brega” teme, ki ga načenja začetni post! Ni prepovedano, celo legalno je! Ni pa produktivno pri komunikaciji! Ampak vsaj eden od komunikatorjev, ne pristane na ?resnico? z druge strani.
Bila sem zelo zaljubljena vanj in takrat, ko je bil trenutek, da zaljubljenost preraste v ljubezen, se zaradi prej omenjenih stvari, to ni zgodilo. Bilo je nasprotno, pričela sem čutiti vse večji odpor, tako da sem na koncu komaj še zmogla dati en hiter poljubček na usta. Od punce, ki ji je bilo poljubljanje z njim nekaj najlepšega in bi to počela non stop, sem se prelevila v punco, ki bi najraje videla, da se poljubljanje kar ukine za zmeraj :([/quote]
Avtor V dilemi, je to tudi “vaša zgodba”?
V dilemi, vašo temo sem preimenoval, da uporabniki foruma takoj vidijo, da gre za razumevanje poljubljanja (ne česarkoli). Iz vašega naslova teme predmet razumevanja ni bil jasen (je bil “to”). Tema pa več ni na vrhu, ker so na vrhu teme, v katerih so zadnji odgovori. Zdaj pa še enkrat moje vprašanje: Se bi lahko to, kar je opisala uporabnica se ne strinjam, dogajalo tudi vaši partnerici (in zato “ne pridete dalje” kot do poljuba)?
Kaj je za tebe INTIMNOST?
Je to, da jo naskočiš in “mojih 5 minut” je mimo?
Pa veš, da si je tudi to treba zaslužiti?
Vprašaj se, kaj narediŠ za to, da dobiš, kar želiš. Tukaj itak gre za seks (vendar ti to frazo tvoja lepo zapakira med stavki).
Sveče, večerja, penina, jagode, muckanje, stiskanje, božanje….
Kino, sprehod, večerjica, poljubljanje, OBJEMANJE…
Ajajaj…poglej se v ogledalo in se vprašaj KAJ NAREDIM za NJO?