Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kako razkužiti hišo po mikrosporiji

Kako razkužiti hišo po mikrosporiji

zakaj pa ste muco uspavali saj bi jo lahko pozdravili, menim da ste morilci.

sicer pa kaj se sekiraš če otrok dobi mokrosporijo ga boste pa uspavali

Glede razkuževanja pri mikrosporiji (ali sumu nanjo):

– za oblačila in ostali tekstil: Impresan
– prostore čistite z razredčeno varekino, za površine, ki bi jih varekina poškodovala, je najbnoljše uporabiti Spitaderm (dobite v lekarni)

Sicer pa, kot je bilo že poudarjeno, mikrosporija je glivično obolenje, temu primerno trdovratno za zdravljenje. Niso pa samo mački prenašalci, spore so v bistvu v okolju in mačke jih zato mnogokrat prenašajo, ker se okužijo v “okuženem okolju”.

kje se lahko kupi Impresan? Hvala za odgovor

TI SI BEDNIK, ČE NE ZNAŠ BRAT, POJDI V ŠOLO!!! NE MOREŠ PA ŽALIT LJUDI, KER TE TA HEC LAHKO DRAGO STANE. PREMISLI!!!

Impresan dobiš v drogeriji Mueller, zraven sredstev za pranje perila. Je v litrski plastenki.

govoriš kot da so mačke same krive, da to dobijo in da vsaka mačka to ima…

MENI SE PA BOLJ KOT VSI VI SMILI MAČKA KI STE JO ŠLI USPAVATI KAR SPLOH NI BILO POTREBNO MUCE SE POZDRAVIJO OD MIKROSPORIJE MENIM DA SI VI ŽIVALI NA ZAslužite IN UBOGA ŽIVAL KI PRIDE V HIŠO KJER JO POL UBIJEJO POBIOJTE ŠE SEBE

Svetilnik, umiri živce. Če si nepismen in ne znaš prebrat, da je muca imela tudi druge težave, je to samo tvoj problem. Takšno pisarjenje, kot ga imaš ti, kaže samo na tvojo primitivnost.
Jaz imam zelo rada živali, ampak če enkrat ni več pomoči, je ni. Neko umetno podaljševanje agonije, zato, da imaš muco mesec dni več ali pa še to ne, je MUČENJE. Veš, tisti, ki se hočejo živali znebiti, ne bodo plačali uspavanja, je še tisoč drugih načinov, da se je odkrižajo.
Dostikrat je zadnji dokaz ljubezni do svoje živali prav ta, da ji dovoliš oditi.

In po uspavanju mačke je otrok čudežno ozdravel? Hm, malo čudno tole…

Meni je pa smešno to, da ste se pripravljeni tri leta po smrti ene bolne uboge mačke še vedno žreti med sabo.

Nekateri pač v tem uživajo, ker v življenju nimajo drugega veselja. Saj so reveži!

Časovna oddaljenost pa to, ampak vseeno : otrok sploh ni zbolel.

New Report

Close