Kako ravnati v odnosu s prijateljico
Imam dolgoletno prijateljico in me muči njen odnos. Sama si je za potovanja našla družbo, v katero bi me če bi to želela ona, po mojem mnenju, lahko vključila. To željo sem tudi izrazila, a odgovora nisem nikoli dobila, razen da bo povprašala. Ker nisem želela biti vsuljiva, sem pač vse tako pustila. In ona je šla enkrat letno z njimi in potem več ni bilo časa oz. morda finančno ji to ni zneslo(kar se je razbralo med vrsticami) za iti na moeje ali na potovanje z mano kot dotlej. Družbo oz skupino za potovanja je ina našla preko sestre ki dela na turistični agenciji. Da ne bo pomote da bi bilo kaj med nama narobe. Sem to sprejela, vsak pač ima lravico si najti družbo. Za časa kovida je ta družba prenehala potovati. Tudi midve se nisva več v 2 letih kaj družile, zaradi strahu pri njej da ne bi okužila svoja starša, pa tudi cepljena ni bila. Ok, sem sprejela, vsak ima pravico biti kot želi. V tem času sem se sama zbližala z moškim. Sicer ne vem kam bo to privedlo. Se pa druživa in kam greva. Sva pa tudi midve zdaj izkoristili skupaj bone, imava dogovorjen tudi zdaj dopust skupaj, ko ona nima več tiste družbe. Je pa sedaj res, da se za kakšne koncerte, in pop odločam, da jih preživim s prijateljem. In seveda je bila sedaj užaljena da sem bila na koncertu in zakaj da ji nisem povedala zanj. Ok sem rekla, sem mislila da veš zanj, sicer pa ker me je klicala tisti vecer ko je bil, sem jo povabila naj se pridruži. Da sem tu s prijateljem, s katerim sem se zmenila. In potem je bila užaljena. Ker mi je vcepila slabo vest, sem jo pivabila na naslednji koncert drug dan in ni odgovorila. Naslednji dan pa da ne ve ce bo lahko, ker ji je druga kolegica povabila k sebi, ce bo ze doma. Ok sem rekla, pa pridita zraven. Vem da je zgodba s kolegico h kateri gre sedaj naumljena, zdi se mi da ravna iz užaljenosti. Vem da boste rekli kaj pa veš morda je zmenjena. Ce je, se je zmenila naknadno, kot da mi želi povedati, glwj tudi jaz imam se koga. Ne zelim je uzgubiti, ker mi je draga, vseeno pa se mi zdi da nisem nic narobe naredila in mi po nepotrebnem vzbuja slsbo vest. Nenazadnje je tudi ona zacela potovati sama in me je zavegla, tako da nenadoma nisem imela nikogar za iti na morje. A posvečam preveč pozornosti temu, ali sem v čem ravnala napak….