kako pustiti punco
kako pustiti punco da sem jest v dobri luči ona pa v slabi
ps jest bi jo rad pustu
that’s all folk’s
Ti ji sam mene predstav, pa te bo takoj pustila in šla z mano!
kva se pa ti uglašaš pičee še vidu nisi
Ja to mors punce vprasat. One to ful obvladajo. Kva one nardijo. Ful te zacnejo zanemarjat, seveda te tud odstavjo, kar pomen da ni vec seksa, postanejo res tecne, mislm, delajo pacasen peku. In pol mamo mi tega dost, recemo ma dej spel se mi, nimam te vec rad….. one pa pol, ja kako me nimas vec rad, jest te m,am pa tok. Od tebe pa res nisem pricakovala, da mi bos kdaj lahko kej tazga naredu, da me bos prizadel, pol pa mal solzic in v tem trenutku se ze res pocuts k najvecji prasec.
In one iz tega odidejo kot prizadete svetnice, mi seveda kot najvecji prasci, sam ce mal pogledava nazaj: Ona je bla skos tecna, ona ti ni dala, njej ni blo nc prov, ona te je zapostavljala itd. sam prasec si na koncu pa ti.
Kar pomen, da mors pr zenskah narest isto, sam mal drugac. Njih s tem, da jim bos seks odreku, glih ne bos stru, prej one tebe, jebat ga, tle smo res slabici. Kar mors ti narest je, da ji ne kazes pozornosti, da se vidno dolgocasis, ko si z njo, da ti ni vec do poljubljanja (to je ful pomembno) in pol te bo ona pustila in med tem k te bo, ti rec, ja ne, sploh ni res, jest te mam rad, sam zadnje case sm mel pac druge skrbi itd. ce pa pol hoce nazaj, pa rec, ne,mislm da ti zdej ne bom mogu nikol vec zaupat, ker sm vidu, da si me prpravlena kr tko zapustit.
Upam, da sm ti kej pomagu.
LP
simon
Za Gregca!
Bedarija!
Ko je konc je konc. Ali je potem sploh še pomembno kdo lep izpade.
Če te ni toliko v hlačah, da bi ji odkrito povedal, da ti ni si ena navadna reva. Zakaj pa ti sploh še gre, da bi lep izpadu, če do nje ne čutiš nič več?
Vse se da povedat na lep način.
Lahko pa se jo znebiš tudi na tak način kot ti je opisal Simon. To igrco dobr poznam
Pa lep pozdrav
u redu bi rad izpadu zaradi njenih staršev ker se zelo dobro štekamo zastopš
Ne, ne
Če je tako si prou zares en hinavc. Zahinavu bi zarad staršou. Pa sej oni nimajo nč zravn. Ne vem zakaj se njim nočeš zamert. Če te nima več te pač nima.
Bod odkrit in punci lepo povej, da bosta naprej samo še prjatla.
Ej kasne reve ste tipi!!! Totalka! sem pa vedn mislila da mate kej več v glav, pa v hlačah tut. mamini sinčki brez jajčk….. ubooooožžžžkiiiiii….
Pizda stari, kje je bil ta tvoj post par mesecev nazaj :)))))))
hruška…….punco pustit brez posledic je umetnost
Brez posledic že, ampak ne tako, da sebi nadeneš svetniški sij, punco pa potunkaš, kot bi ti rad naredil. In še nekaj: večja umetnost je biti tisto kar si, ne pa se skrivat za neko nedolžnostjo. Povej ji tako kot je, ni je treba še dat v slabo luč zaradi tega!!!
Ej zdej en vem točn, ker post misliš, sam par mescov nazaj sm bil jest pol na tisti strani, da sm izpadu prasec. Tko da pol ti je mal jasn, kako sem se pred tem postil:))) No če ne druzga, znam zdej saj dobr ženske odpikat, mogoče razložim princip, kako pustit žensko, po tem ko si dubu željeno in te ona zarad tega celo spoštuje in ne sovraži. Ampak v kakšni drugi temi. Mogoče.Sam sm pa fenomenalno pogruntu in sm kr ponosen nase.
Lp
simon
share whit me
Ja teb to en bo pomagal, ker ti si hodu z njo in je nisi mel sam za seks.
Drugac pa za tvoj primer itak ne vem kaj kompliciras. Ce bi rad lep izpadel sam zarad starsev je itak brez veze. Sej k novta vec skupi, tud njih ne bos najbrz vec vidu.
LP
simon
Boli me kurac digga
Kdu bi bajsa hotu met raj bot tih da nbo tvoja mama noseca ratala
Forum je zaprt za komentiranje.