Kako priti do denarja
Lep pozdrav vsem in prosim za nasvet, predlog,…
Eno leto sem delala pri podjetju kot “deklica za vse” in sicer začela sem preko študentskega servisa. Direktor mi je obljubil, da me bo zaposlil, ko mi bo potekel status in ne bom imela več napotnic in ko je prišlo do tega so mi rekli naj da naj še en mesec počakam in potem naj še en mesec počakam in če lahko prinesem od koga drugega napotnico. V tem času pa je začelo s podjetjem iti navzdol, v bistvu se je zaostavilo že pri zadnji lastni napotnici, kjer je ostalo pri akontaciji študentskega servisa, za kar sem izvedela od študentskega servisa in ne od podjetja. Tako mi ni preostalo drugega kot, da sem zagrozila, da naj mi plačajo ali pa grem. Plačila ni bilo in zato sem šla. Dolgujejo mi 2 plači in drugega kot praznih obljub oz. izgovorov, da so v krizi in naj še počakam ne dobim, pa tudi da bom prišla zadnja na vrsto ker sem jih pustila s svojim odhodom na suhem.
Kaj mi je narediti, da dobim svoj denar ?
Imam mogoče še kakšen drug izhod kot neprestano klicanje in poslušanje izgovorov ali se bom lahko za ta denar obrisala pod nosom?