Kako pristopiti do punce ji
Torej!!!
Trenutno obiskujem 8 razred osnovne šole.
Pred kakim letom sem si začel pisati s punco ki je en razred starejša od mene. Vsi fantje pravijo da je dobra. Potem sem se zaljubil in ji začel pisati na FB in se z njo tudi v živo videvati. Lahko bi rekli da sva že bila par. Potem pa sem izvedel da se je videvala z drugim fantom. Takrat se je pisanje in videva je koncalo. V šoli ne se pogledala ni prav tako jaz nje. V zadnjem mesecu sem ugotovil da sem se kar zaljubljen v njo vendar zdaj ne vem kako pristopiti do nje, si začeti pisati z njo..
Prosim pomoc!!!!!!
Hvala
Ali vas ne moti več, da se videva z drugim fantom?
Predlagam vam, da svojega pogovora ne začnete z: “zaljubljen sem v tebe …”, ampak skušajte najprej najti stik z njo. Najbolje v živo. Usedite se zraven nje, ali se preprosto “zeletite” (ni mišljeno čisto dobesedno) v njo, ko se srečata na hodniku. Lahko jo vprašate: “kako si?” … lahko ji rečete tudi kaj v smislu: “Zdi se mi, da se me izogibaš, tudi jaz v bistvu počnem enako … pa vseeno, tudi če imaš fanta, se lahko še vedno pogovarjava, kajne …?”
Skušajte na situacijo gledati kar se da sproščeno. Punca vaš je všeč, to je cool. Zagotovo pa bo vse v redu z vami tudi, če ona ne bo postala vaša punca. Vsekakor pa je smiselno preveriti kakšne možnosti imate. Ampak kot sem rekel, ne priporočam takojšnega frontalnega napada, ampak najprej vzpostavite osnovni stik, da bosta sploh začela komunicirati.