Najdi forum

to je pa prav luštno da bi kateri takole pri praških pristopil in opazil, se ne dogaja prav pogosto…jaz bi bla prav vesela če bi me kdo opazil kje takole čist nepričakovano 🙂

Mogoče se pa še kje srečamo :p

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mogoče pa ste se že. 😛

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni pa je v službi všeč ena punca, ki je sicer samo na počitniškem delu in jo že nekaj časa opazujem- stiki z očmi in mislim ,da me tudi ona večkrat simpatično gleda. To traja že dva tedna, a jaz nikakor ne zberem poguma da bi pristopil k njej in jo ogovoril, sem bolj sramežljiv. Na kakšen način naj pristopim do nje, s kakšnimi besedami, da mi ne bo prej ušla, saj bo le še en teden na počitniškem delu?

Okej, kot sem že večkrat ponovil na tem forumu.

Spontanost! Ne se nič učit na pamet, ker ko boš imel tremo, boš vse pozabil in bo kaos. Greš do punce jo pozdraviš in načneš pogovor. Glede na to da skupaj delata lahko začneš pogovor o kakšnih službenih zadevah. Lahko o vremenu…. Oziroma jo enostavno vprašaš; “kako smo kaj danes?” Potem pa se bo že pogovor razvijal, če bo ona zainteresirana za to… Ni važno tudi če izgleda še tako neumno. Pa vso srečo ti želim. 🙂

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

joj,joj, vse imaš na dlani. Kako gre?,Ti si pa pridna!,Ali imaš kaj za pomagat?,A greva skupaj na malico?,Bi šla po šihtu z menoj na pijačo?

… vsa navodila tega sveta ne pomagajo…

Jaz sem taka, da ko mi je kdo všeč, zmrznem in se sploh ne znam spontano odzvat.
Obenem zelo spontana in zgovorna z vsemi ostalimi. Če pa je kak hud, se zabulim in obmolknem.

Hočem povedat, da včasih morda ni problem na strani fantov. Da je pristop pa vse ok, ampak ima una druga stran kake težave sama s sabo.

Tako da fantje kar pogumno.

klemmzy, nisi bil na izklop forumu nekaj glasen? Tukaj pa mevža…

Živjo,

Kolega mi je pred meseci povedal, da ko je bil zunaj (s kolegi), nekje, da je njegov kolega, ki je menda bolj kot ne šema po naravi, eno vprašal, če ima bralno značko (nekaj v zvezi s tem)… in dobil pijačo. Genialno.

LP,
12th_DNA_Strand_Activated

LP!
Jaz sem noro noro zaljubljen v sosošolko. Tole se vleče že kar kakšno leto. Vendar še nisva spregovorila oz. nikakor ne znam pristopiti do nje. Mislim si (pa ne vem če je to samo moja domišlija al je res) da se mi nekako nastavla( da bi jo čimvečkrat pogledal).
Gledam jo čimvečkrat in imam občutek da me simpatično gleda nazaj. Sicer sem res ena taka mežva glede tega toda to je kr precej zapleteno.
Ima fanta pomojem mnenju resna zveza skupaj sta že približno 2 leti. Vmes sta šla tudi narazen.
želim si resen odnos z njo pa ne znam niti pristopiti do nje.

Povejte mi prosim kako bi se lotil tega ker ne vem kaj bo če ne bom lepega dne z njo. Zdi se mi kot nekako da mi je usojena. Bil sem že zaljublen večkrat ampak to pa je sedaj vrhunec mojega ljubezenskega življenja.

ok..jst sm mal premlada za tu amapk rada ! povem svoje mnenje ! men je ušeč če je fant iskren z punco ni mi ušečče ji kej reče pol kr drug dan od*ebi! se prau ušeč mi je če je iskren če greta skup dumou al pa vn uzun da pride du nje na samem pa ji reče ” že neki cajta ms ti hotu puvedat d si mi ušeč ” kr jst ms taka useba da rada vem če sm kjrem ušeč ( tu ni pogosto ) 🙁 no bistvo je da j e fant iskren

lej mam dobre in slabe izkušnje odkrito povedano najbolše je da si to kar si dobil boš negativne odzive in tudi pozitivne,če bo punca pokazala interes jo povabi na kakšno kavico ali sok čez dan se dobita in malo poklepetajta pa ne kr vprašat če bi že bla tvoja,vprašaj jo kako se počuti kakšne hobije ma spoznaj prvo kaj se ji dopade in si to zapomni magari domov ko prideš zapiši,pa ne dle kot kakšno urco bit z njo,vzami si čas naj se ti ne mudi,pa verjemi če bo zainterisirana ti bo za drugič sigurno rekla da se lahko pomovno dobita pa jo seveda tudi takrat vprašaj za kontakt ali mail ali številko kaj ji je ljubše v glavnem korak za korakom vsaj pr meni je to delovalo še do zaj,veš ljudje smo različni in pač je tak da moreš raziskovat je pa eno zlato pravilo ne bodi vedno nasmejan neglede na vse hehe za vsakogar se najde taprava

Mene pritegne dober humor. Nevsiljiv in neprostaški. Poleg tega pa so mi vedno zanimivi moški, ki še znajo bit “stara šola”. Ti pridržat vrata, ti dat prednost, ti pomagat kaj nest brez, da bi prosila… Samo ena taka malenkost naredi veliko razliko. Pri meni. Ne vem kako je pri ostalih dekletih 🙂

Tudi jaz imam sošolko, ki mi je všeč… Enkrat sem že poskusil pogovor, pa sem imel zelo veliko treme… Prosil bi za nasvet kako najprej postati BF nato pa naprej… LP

A je kaksna punca od 12-13 naj pove kako ima fb da jo dodam

Obnaši se kot moški in ne kot kolegica. Ženska se druži z ženskami, pari pa z moškimi. To je biologija. Če boš vzel pristop boječega pasivnega človeka boš smatran kot kolegica. Pejt do nje, ji povej da ti je všeč in jo povabi ven. Bodi moški ! Če te zavrne, pač te zavrne. Too bad, ampak ti si moški – lovec. Torej moraš loviti svoj plen. Ni večjega turn-offa kot boječ moški, mislim fuj. To je ženska in ne moški. 🙂

Ženske potihoma prezirajo reve in če pristanejo v vezi z eno, jo zatirajo in ne spoštujejo. Ti boš copata 🙂

Če pa ostaneš v frindzone situaciji, boš mnogo težje lizal rane…ker boš zaljubljen in navezan. Za njo boš pa samo še ena kolegica za shopping novih čevljev. Ženska te ne spoštuje kot moškega, če se ne obnašaš kot vodja.

Lahko si pa luzer in vse prirediš tako, da če te bo slučajno ona hotla zavrnit jo ti prej zavrneš. Nisi kolegica, ampak pač tipičen pussy-whipped model, ki čuva svoj krhek ego na račun ženske. Greš s kolegom ven in jo povabiš zraven, ker to potem ni date. Vse narediš v tem stilu da ne dobiš zavrnitve. Maš vedno back-up plan, več žensk na voljo, punco v ozadju itd. Samo šaltaš z ene na drugo po potrebi. Si pač mangina.

Lej iskreno, če hočeš dobro žensko in pravo žensko, bodi dec. Vse kar je manj od tega, bo manj vredna ženska. Večja copata si v osvajanju, manjši respect dobiš. Bolje zavrnjen, kot reva – tako to glej 🙂

ImpureBlood respect…avtor “you just got burned son”.

Če iščeš dekle se najpreje uziraj za puncam ter jih opazuj .
Ko ti je kakšna punca u seč pojdi lepo do nje se ji prectavi ter jo lepo prošiš za pogovor .
Vendar če ima dekle zraven kakšno kolegico potem ube punci prosiš za pogovor .
Če bosta punci zato se lepo zgovarjaj ali jih povabi kam na pijačo

To tudi mene zanima in drugo, kje poskusiti oz. kam iti, če si star 30 let?

zivjo vesel bi bil za cim hirejsi odgovor:)

torej pc ful mi je usec ena blondinka ,veckrat si izmenjava poglede vcasih resne vcasih se nasmejiva,vcasih me pogleda pa nevem kaj si misli,pc cele dneve mislim samo nanjo , imava bolj kratke pogovore veckrat jo pogledam in ji na kazujem ampak vcasih se mi zdi da me nekako naskrivaj gleda nism..100% ….mogoce ce se bi druzil z njo bi mel mal sans pa se to mam obcutek da cila na vec kot mene (sem sportnik srednje lepote hehe) ona pa isto sam da je zgovorna in lepa sportnica pc kaj se nj sploh pogovarjam z njo v 8 klasu …vec tem mi napiste o cem se naj pogovarjam res si jo zelim …..ko bo bom enkrat videl da se stekava jo bom probu uprasat in povem rezultat prosm za cim vec odgovorov:)))))

New Report

Close