Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost KAKO PREŽIVLJATE VROČINO??? Vam sploh paše "se popati"?

KAKO PREŽIVLJATE VROČINO??? Vam sploh paše "se popati"?

JAZ V SLUŽBI IN NA FAKSU – NIKJER NI KLIME…………. EDINO V AVTU, KI PA MI JE ŽE PUSTILA LEPE POZDRAVČKE, SAJ SEM NA SEPTOLETAH IN OPERILU!

KAKO JE PA S SKOKI V TEH VROČIH VEČERIH? AJA, SAJ SO BOLJ HLADNA JUTRA!

ČAU!

Pri nas je v službi klima in je preveč mraz tako , da me daje že tudi prehlad tako kot tebe!!! Mene pa že matrajo ušesa in bezgavke. Ja kaj bi bilo če bi imela še v avtu klimo. BO takoj!
Skačemo pa tako ali tako ne, ker je prevroče in moža je bolj malo doma zaradi službenih obveznosti!!!!

Ve pa kar pogumno naprej kdor ne skače……..!!

Nočko, Bianca

Pri nas v službi je tudi klima, vendar jo kar vztrajno sama reguliram, da ni premrzlo. Mi je pa zato toliko bolj vroče na poti domov; verjetno ravno zaradi klime, ker se telo ne privadi vročine.
Danes pa tako čutim, da prihaja menstro in me še bolj kuha – od jeze!

lp

Hojla,

jaz pa sem v službi kar brez klime in si lahko samo predstavljate, kako LEPO vroče je, noter in seveda tudi zunaj pisarne. ha ha

In ker sva oba popolnoma Adijo od vročine skozi ves dan, pa prav prijetno paše crklanje zvečer ob ventilatorju, ju hu hu !!!

En prekrasen dan Vam želim vsem skupaj. Te dni sem namreč zelo dobre volje, ker pričakujem danes, jutri ali v petek M in potem bova lahko spet veselo načrtovala najinega cukrčka ?!!!!!

alenka

Pozdravljene!

Jaz se kuham v službi že od 9.00 zjutraj – doma naredimo kar se da, da stanovanje ostane hladno (če nam seveda uspe – vse zaprto, rulete dol, nič konkretnega kuhanja) in zvečer se prav prileže, pa čeprav bolj na hitro – eno – vsakič upam, da plodno (hi hi) crklanje.

Lp.
Barbara

V pisarni imam stalno odprto okno. Včasih je prepih in mi paše, čeprav vem, da je prehlad v teh poletnih dneh zadnje, kar potrebujem. Še dobro, da imam okno na vzhod.

V avtu imam klimo, ki si jo na začetku dam do fulla, potem pa zmanjšam. In ko stopim iz avta – buuum! vročina, da te kap.

Doma klime nimam, nočni prostori so na severu, dnevni na jugu. Še dobro, da sonce ne pride na balkon. Drugače pa se hladiva oz. pihava z ventilatorjem. Za zvečer oz. ponoči, ko greva spat si na uri nastaviva, da ventilator piha še kakšno uro potem, ko se uleževa. No, in tako se nekako prebijem skozi vroče dneve. Če odmislim čas, ki ga porabim na prostem, ko grem v trgovino, na sprehod ali ven po opravkih – nočem na to mislit :))

New Report

Close