Najdi forum

kako prepricati punco da se odloci za tebe

Najbolje narediš, če nič ne narediš. Malo zapri pipo. Ne ji dajati toliko pozornosti. Saj ti nihčle ne more garantirati metode, da si žensko pridobiš. Malo so umiri, v vsakem primeru se ti lahko zgodi eno a li drugo. Samo, bolj ko boš silil, slabše se boš počutil in manjša je mođžnost, da si izbere tebe. Izbere tebe- se ne sliši to malo ponižujoče?

Ponižujoče ravno ne. Saj tudi, če bi bila samska bi se morala odločiti ali izbrati njega ali pa še naprej biti samska in počakati na drugega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

absolutno jo daT NA HLADNO
ONA TEBE MAL ZAJEBAVA
VŠEČ JI JE DA SE ZA NJO BORIŠ
TIST ARGENTINC NIKOL NE BO PRIŠEL SEM GARANT SPOROČ POL , ČE SE MOTIM

TOREJ
DAJ JO NA HLADNO IN BOŠ VIDEL KAKO BO ZAČELA NORET ZA TEBOJ

PA NAJ TE TVOJE MISLI NE USTAVIJO
RAZMIŠLJAL BOŠ…ČE JO DAM NA HLADNO BO Z NJIM…NE ZATEBOJ BO ZAČELA NORET GARANT

Lahko si vesel, če si izbran, če nisi tudi prav, ker slabšega ne more bit kot biti z žensko, ki te ni izbrala za svojega partnerja.

tole kar se gresta je sicer recept za katastrofo. Če pa jo res hočeš, vaju posnami med akcijo in pošlji to njenemu Argentincu. Se bo zadeva rešila sama od sebe.

Bom jo dal na hladn…. amm tulk o temm argentinec pride sele AVGUSTA tak da mam cas do avgusta… tut js ne verjame da bo prisu ampak bom sporocil… zal sm ji oblubu da njenemu argentincu ne povem nic

Aha ok bom dal na hladn.. pa tulk za info argentinec pride avgusta sele.. ce pride… amm pa oblubu sm ji da argentincu ne povem nic

Zdravo,

Ko ti je ona povedala, da ima fanta, pred tem je bilo zgolj (nedolžno) prijateljevanje. Od tega stavka naprej pa se je šlo za vtikanje v odnos dveh in kršitev (med drugim) ene izmed Mojzesovih zapovedi. Vse v bližini ekvatorja je temperamentno, zato se pazi.
Drugič pač prvo vprašaj, ne glede na to ali se gre za lokalno ali nadnacionalno zvezo.

Se pridružujem mnenju nekaterih, da v vsakem primeru je dobro narediti “oddih”.

Pa ta Argentinec res obstaja?

Res obstaja!

Kaj hočeš povedati? Da boš fukal do avgusta potem pa drugo našel? Če je tako, ni problema, samo čustva pusti doma v omari.

Če pa ti resno razmišljaš o neki prihodnosti s to žensko in na neko resno zvezo, pa je to zelo slaba ideja. Avgust gor ali dol…ženska jasno kaže koliko zaupanja je vredna.

Smem vprašati koliko si ti star in koliko ona?

Jaz mislim tkole…. Če imaš nekoga rad mu želiš, da je srečen. Najbolj od sebe odbiješ nekoga, če ga želiš nase privezat z svojimi izpovedmi čustev, darili, osladnostjo… Mene bi dobil s temle: “Ker te imam rad, želim, da si srečna. Kljub temu, da mislim, da bi bila midva boljši par, spoštujem tvojo odločitev in ti želim vse, kar si sama želiš.” Potem sledi zdravljenje sebe…. To pa je sedaj odvisno, kakšen človek si. Eni zmorejo počasen odmik, drugi ne. Jaz sem med slednjimi. Ko je moj fant končal vezo z menoj, sem spoštovala odločitev, vendar sem od njega želela, da me ne kontaktira s tistim dnem, ko se bo najin razhiod zgodil. Ker sebe dobro poznam vem, da je to zame najprimernejše. Trpela sem muke, res je bilo težko. Ampak, sem šl azaradi te odločitve hitreje naprej, kot pa sem šla pri vezah, kjer smo se še dobivali, diskutirali, kregali,… To namreč zares vse spada v tisti obodje, ko si še par, da lahko razrešiš stvari.
Na kratko, ne prepričuj je. Najslabše. Daj ji še eno istočnico v smislu: ali si se res tako odločila? Ker si zgoraj omenil, da gre za borbo, se mi zdi, da je bolj ranjen tvoj ego. Zato verjamem, da ti bo najprepričlivejše dejanje v resnici muka.

Če si že na trgu f.ukfehtarjev, bodi najboljši. še posebaj malda neizoblikovana punca se bo navdušila samo za najatraktivnejšega. Bodi drzen, zabaven, odštekan, kul, pogumen, iz svojega videza potegni najboljše. Ša boš pojedel češnjo na vrhu sladke smetane sveže tortice.

če nisi pripravljen tega početi, pa kr čakaj na ostanke ločenih 35-letnih mamic, ko se že malo zresnijo.

New Report

Close