Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje kako prenehati s tabletami?

kako prenehati s tabletami?

10 tednov je mimo brez cigarete z odličnim počutjem. Sedaj pa strah kako bo ko bom brez tablet. Kako zmanjšat dozo tablet CHAMPIX? Prosim za nasvet.

Spoštovana!

Ker Vas je strah, kako bo po prenehanju kajenja, lahko nadaljujete krajši čas še s polovičnim odmerkom. Tako boste videli, da potrebe po tobaku ni, oziroma je minimalna. Če bi bile še težave, pa napišite.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

HVALA ZA VAŠ ODGOVOR ČE SEM PRAVILNO RAZUMELA LAHKO ŽE SEDAJ ZMANJŠAM ODMEREK.
Namreč že 10 let se trudim z vsemi pripomočki za prenehanje to pomeni da sem preizkusila sama prenehati,v skupini,v hipnozi,nalepke ..,ampak z nobeno metodo se nisem tako dobro počutila kot s temi tabletami.Edino ker imam težave z želodcem lahko spijem tableto pol ure pred ali po jedi.

SICER SO PRED DESETIMI LETI OBSTAJALI TUDI BOMBONI,KI SI JIH DOBIL V LEKARNI IN PO TISTIH BOMBONIH NISI MOGEL PRIŽGATI, TODA TEH BOMBONOV NI MOGOČE VEČ DOBITI NITI V ITALIJI.

Spoštovana!

Opravičujem se, ker sem bil nekoliko nejasen. Svetujem vam, da celotno terapijo 12-ih tednov opravite na polnem odmerku. Izkušnje kažejo, da je še bolj gotovo, da se dokončno preneha s kajenjem, če se opravi še dodatna 12-tedenska terapija. To, kar sem napisal v zvezi z zmanjševanjem doze, pa bi priporočal, da opravite po končanih vsaj prvih polnih 12-ih tednih.
Če sem še premalo jasen, mi prosim sporočite.
Veliko uspeha!

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

New Report

Close