Najdi forum

kako preboleti

pozdravljeni. obrnila sem se na vas, ker nekako ne najdem več izhoda. Dobrih 13 let že ljubim fanta. Skupaj sva bila 7 let…potem pa se je spremenil…in začel živeti po svoje…postalo mu je vseeno za vse…skratka nekako me je postavil na stanski tir…in občutek nepomembnosti. Bila sem še vseeno del njega.. enkrat kot da sva par naprej, enkrat se ni nič oglasil, enkrat ljubimca, drugače prujatelja. Neprestano vseh 13 let mi je dajal lažne obljube…da me ljubi, da sem to kar si želi…družino oz otroke samo z amno…skratka jaz tepka pa čakala nanj in mu slepo verjela..sedaj pri 30 h pa sem ostala sama..našel si je punco, za katero ne ve, kaj čuti do nje…meni še vedno govori da samo mene ljubi… jaz pa sem prekinila stike z njim… ampak je vsak dan huje…pogrešam ga, pa pravzaprav ne vem kaj pogrešam… moja duša tako trpi…pa sploh ni vreden tega…prosim vas samo za nasvet kako naj neham živeti v svojem svetu in še kar upati, da nekoč pride in me ljubi kot jaz njega. prosim nasvet kako ga pozabiti in itit dalje…sem depresivna, brezvoljna, nič interesov…zvečer zaspim v solzah… boli me v prsnem košu..skratka joče celo telo. kaj naj naredim?

Lepo pozdravljeni!

Poskušajte pogledati iz drugega zornega kota in se vprašati…Kaj si pravzaprav resnično v sebi želite? Kako naj bi po vaše izgledal vaš odnos s partnerjem? Kaj je za vas v vezi pomembno? Ko si odgovorite, se vprašajte zakaj ljubite to osebo? Ali jo resnično ljubite? Kaj izgubite, če to osebo zapustite?

Predlagam vam tudi kakšno psihoterapevtsko seanso, da bi lažje ozavestili in predelali, kar je za predelati. Če želite, vam dam lahko tudi svoj kontakt.

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

hvala za odgovor. Ja bi prosila za vaš kontakt. Lp

Lepo pozdravljeni!

Moj kontakt:
– gsm: 041 535 555
[email protected]

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

New Report

Close