kako pravilno zmeriti penis
Že tolikokrat je bila debata v velikosti penisa. Mene pa zanima dvoje:
kje vi merite penis, ko govorite o velikosti. Z vrha, ob strani ali spodaj?
-kje ga merijo, ko objavljajo raziskave?
debata je bila največkrat o majhnosti penisa, ne o velikosti :))
zakaj bi si ga pa meril, se na kak razpis prijavljaš al kaj
najbolje, da si ga izmeriš tako, da bo kar največji 😉
jure ti je že povedal: pravilno se penis izmeri tako, da je rezultat največji (običajno se to doseže z merjenjem po spirali – več ovojev kot narediš, boljši je rezultat).
V vsakemu primeru pa rezultatu dodaš toliko, da dosežeš željen učinek, tako da, konec koncev, metoda merjenja niti ni tako zelo pomembna.
kaj mu pomaga, če ne ve kam spada.. 😉
prejšni citat je lapsus.. 😉
torej…
kaj mu pomaga, če ne ve kam spada.. 😉
Kaj res ni noben zmožen dati enega odgovora. Vprašal sem izključno samo eno: Kako pravilno zmeriti (od kje do kje). Tako težko vprašanje? Kdor ne ve odgovora pa prosim raje tiho, ne smetit teme.
smet je že to, da si nekdo meri nekaj s čemer lula in dela otroke
še dobro, da je pri ženskah bolj kompliciran postopek in da nas ego v zvezi na našimi lulami ne daje toliko
Še enkrat ponavljam za tiste ki ne znajo brati. Vprašanje je IZKLJUČNO tole: Kako pravilno izmeriti penis, kako ga merijo v raziskavah?
Vsa mnenja, ki niso IZKLJUČNO odgovor na vprašanje, kot je recimo mnenje aleksandre, prosim zadržite zase. Če vam moje vprašanje ne paše, lahko odprete novo temo o tem kaj se lahko meri.
hvala
am, jaz načeloma zadržim samo tisto zase kr meni paše in glede na to, da tako pametna vprašanja postavljaš bi bilo bolje, da bi vprašal tiste, ki raziskave daljo, pa ti bojo povedali kako jih merijo, ker mislim, da noben od nas ni zaposlen u raziskovalnem centru za merjenje lulčkov 😀
No pa še enkrat ponavljam za aleksandro: Vprašanje je IZKLJUČNO tole: Kako pravilno izmeriti penis, kako ga merijo v raziskavah?
sem ti že povedala da tja vpraši k jih merijo hahaaaaaaaaaaa
Aleksandra predlagam da črkuješ vsako besedo posebaj. Mogoče boš razumela kaj sem vprašal.
Jaz sem prišel na forum, da vprašam nekaj kar me zanima. Vljudno sem prosil , da dobro prebereš kaj sem napisal in se držiš le omenjenega vprašanja.
Zakaj me to zanima ne veš in verjetno narobe sklepaš, pa ti niti ne rabim razlagati zakaj rabim to vedeti. Če bi želel da veš, bi vprašanje drugače zastavil.
Ampak kaj čem ti razlagat, ker tako ne boš razumela. Saj ne premoreš niti toliko inteligence, da bi bila kje uporabna ali da bi strmela k temu, da bi nekoč bila uporabna. Tako pa tu gor in drugje cele dneve blebetaš v prazno. Če malo prebrskaš po tvojem imenu, boš videla da nisem edini, ki tako misli.
Jaz bom odgovor raje poiskal na kakem tujem forumu. In ker odhajam s tega foruma ti za darilo ustvarjam temo samo zate, da boš imela kotiček samo zase, kjer boš zapravljala svoj povsem nedragoceni čas.
ma dobro, zdej če že tok vztrajaš bi ti ga tut kakšna od tle zmerila :)))))
Mislim da je najbolj objektivno, če si ga zmeriš ob strani. lp
evo, končno si menda dobil odgovor 😉
Forum je zaprt za komentiranje.