kako pozabiti?
Res, ampak res te razumem. Sama sem na istem, oz. sem bila. Verjemi vse bo še ok, spoznal boš, da ona ni edina na svetu ki te osrečuje. Lahko sta prijatelja ampak se sprijazni s tem da res prijatelja. Ti pa se ozri na okrog in videl boš, da je še mnogo deklet ki ti lahko ponudijo toliko ali pa še več kot ti je bivša. Tablete pa vrzi v smeti, kajti to ni zdravilo za tvojo “bolezen”. Zdravilo je v tvoji glavi, vendar ga moraš pravilno uporabiti.
Zgleda,da nas je veliko takih.Tudi jaz sem končala vezo,čeprav sem še vedno ljubila.In sedaj obžalujem.In ne morem pozabit.Pri meni je še toliko težje,ker imava otroke in se kar pogosto videvava.Celo poskušala sem popravit in obnovit najino vezo,a se ni obneslo.Njemu ni do tega.V tem času sem spoznala tudi druge moške,se tudi zaljubila.Čeprav nisem pričakovala,da se pri mojih 34 to lahko zgodi.A bilo je neuspešno.V času zaljubljenosti sem ga pozabila,a ko me je zaljubljenost minila,sem zopet mislila nanj in zopet hotela njega.Neprestano se vrtim v začaranem krogu.Vem in sem prepričana,da ga lahko pozabim.Le najti moram osebo,ki me bo imela rada in jaz njo.A to osebo je res težko najti,ker jo vedno primerjam z njim.Sem velik optimist,zato vem,da me nekje čaka nekdo,ki me bo ljubil in ki ga bom ljubila jaz bolj kot njega,ki mi še vedno para srce.
Le optimistično naprej skozi življenje,ki je lahko zelo kratko.Izkoristi vsak trenutek dneva.
Lp,M…
Čeprav je danes novoletni večer se sama počutim vse prej kot vesela. Mogoče me ta nemogoč občutek ko nekoga pogrešaš navdaja tako močno da sem nekje morala poiskati pomoč. Ponavadi je ravno tu kraj kjer se zamislim nad sama seboj. Občutek da je na svetu še veliko ljudi ki čutijo podobno kot čutim sama me vsaj malo pomiri.
Očitno sem imela zopet prav. Hvala vam za vso tolažbo in čeprav je bila namenjena Mihu se nekako tiudi sama počutim bolje.
Obljubljam , da se bom potrudila in novoletni večer preživela kar se da lepo hkrati pa se vam zahvaljujem za vse spodbudne besede in vam v novem leti želim predvsem obilo LJUBEZNI!(-;