Kako pozabiti…..
Kako preboleti tipa, ki je moj prijatelj? Pa še to je problem, da je on del naše družbe prijateljev, ki se vedno družimo skupaj. Z njim še nikoli nisva nič imela, zaljubljena sem pa vanj leto in pol 😉 veliko ane 🙂 Pa ne to, da ne bi bila dobra zanj, veliko mi jih je reklo, da bi lahko dobila boljšega. Samo kaj če mi je on všeč. Rada bi pozabila in bila še naprej njegova kolegica. To bo težko ane 😉 help me pls
Ana,
pojma nimam kaj hočeš izvedeti, rada bi prebolela svojega prijatelja. KAj ni več tovj prijatelj, ali pa te tako ščemi ker bi rada, da bi bil še kaj več kot samo prijatelj. Vsi pravijo, da bi lahko dobila boljšega, torej vedo, da si zaljubljena vanj, on pa tega ne ???? alli kako?????
Ja ljubezen je zanimiva reč, pol smo pa tako zmedeni :)))
A si mu sploh že kaj poiskusila povedati, da ti je všeč, si mu že kaj namignila, a ima kakšno punco, je zaseden ali frej, uh koliko je še poti in vprašanj, kako bi ga pozabila…..
te pa polnoma nič ne razumem, zakaj bi ga rada pozabila in spremenila občutke, če jih še nikoli nisi niti pokazala.
če ne probaš ne moreš vedeti. Povej in ga vprašaj, mogoče boš pa dobila tak odgovor, da ga boš z lahkoto pozabila in ti sploh ne bo potrebno spraševat.
primož
Kot opazovalcem nam je najlažje reči, da bi nekdo lahko dobil boljšega/šo, a to je zelo nepoštena izjava, ki se nam lahko kaj kmalu maščuje in se znajdemo tudi sami v vlogi, ko bi nekdo namesto nas lahko dobil kaj boljšega ali ko sami dobimo še slabše. Na takšne pripombe se je povsem nesmiselno ozirati, kajti slej ko prej spoznamo, da je v partnerstvu najpomembnejša ljubezen, ne zunanji videz in to, kaj si opazovalci mislijo o našem razmerju. Če verjamemo, da je prav on TISTI, potem moramo slediti svojemu prepričanju in mu to tudi pokazati – le tako bomo nekoč vedeli…
Res je kasneje lahko problem, če iz prijateljstva nastane ljubezen,kajti težka je pot nazaj v prijateljstvo. Po drugi strani pa se prijatelji navadno dovolj dobro poznamo, da so kasnejša razočaranja lahko manjša.
Žal ni enostavnih odgovorov na življenske probleme, pomembno pa je rpedvsem to, da stojimo za svojimi odločitvami in jih nikoli kasneje ne obžalujemo, saj nam vsako razmerje da nekaj čisto posebnega in pomembnega!
LP