Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako povabiti dekle?

Kako povabiti dekle?

Živijo!
Na nekem bencinskem servisu sem videl zelo simpatično delavko, ki mi kar ne gre iz glave. Ker sem na žalost velik amater pri iskanju deklet ne vem kako bi lahko pristopil do nje in jo vprašal, če bi bila za kakšno pijačo. Do zdaj sem jo videl kakšne 3x, in nikoli ni bila povsem sama. Zmeraj so bili zraven sodelavci ali pa stranke. Niti sekunde ni bilo, kjer bi bila sama. Tako da me zanima, če ima kdo kakšne boljše izkušnje kaj in kako. Sem razmišljal, da bi jo dodal na FB, ampak to bi bolj bogo izpadl. Potem sem razmišljal, da bi kupil kakšno čokoladko in na čokoladko zalimal listek na foro “Če si za kakšno pijačo, napiši SMS” in bi rekel, tale čokoladka je pa za tebe. Res ne vem kaj in kako narediti 🙁 že velikokrat mi je bilo kakšno dekle simpatično in nisem upal narediti nobenega koraka. Pri tej bi res rad probal.

Prvo kot prvo, ne smeš se sekirati če te zavrne, včasih je pač treba požreti svoj ponos ter se premakniti naprej… Omenil si, da ga ni časa ko bi bila sama? -Potem pa jo le klikni na Facebook-u ali nekje, Toda pogovor začni z neko nevtralno temo, npr. kako dolgo že dela tam, kako to, da se je odločila za to delo, ali pač nekaj takšnega. tako lahko hitro izbereš iz pogovora če ima interes.. nato pa lahko kar odkrito poveš, da ti je morda nekoliko nerodno pristopiti ko so zraven nje še vsi drugi pa jo pač povabiš ven… v glavnem pazi kako stopnjuješ pogovor, ne kar direkt preskočit na nekaj takega, ne pa si vzeti preveč časa.. Če te zavrne te pač zavrne, je ne prisiljuj pa ne sprašuj zakaj, mogoče pa si premisli, v nasprotnem primeru pa itak super ane 😀 …. kakor koli že; vso srečo 😉

Jaz svojo punci povem da sem nanjo zelo ponosen .
Kadar imamo zabavo ji rečem da mi je zelo všeč ki se tako lepo napravlja .
Če me poljubi ali stisne ji rečem da je zelo nezna da se nisem videl take punce kakor je ona .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close