Kako potešite libido tisti, ki ste samski in ne želite avantur?
Zaradi neresnosti foruma Sex v mestu raje svoje vprašanje postavljam tukaj. Moje vprašanje je čisto resno in ni namenjeno iskanju avantur. Torej, pred kratkim se je končala moja nekajletna zveza. Zdaj sem šele nekaj časa samska in brez seksa. Zvečer ne morem zaspati, saj mi misel uhaja samo na moškega v sebi … Ves čas sem mokra in mislim samo na to. Roko na srce, večini žensk moškega ni problem dobiti, a kaj, ko si nikakor ne želim seksa z neznancem, katere preteklosti sploh ne poznam. Sem postavna, urejena, v zadnjih letih mladosti (26) in luštna, zato problema sploh ne bi bilo, a vseeno … Nikakor ne želim neznanca z moebitnimi bolezni, če me razumete.
Samozadovoljevanje mi ne pomaga več, ker ni isto kot pravi moški … Morda kakšen prijatelj, znanec?
Samo resni odgovori, kako si pomagati.
Na neresno vprašanje pričakuješ ti izključno resne odgovore??!?
Večina žensk si poišče takega ali drugačnega moškega po svoji presoji in večina žensk tega ne sprašuje na Monu. Kaj pa je vzrok, da ti to počneš ti? Si ti hudo drugačna od večine žensk?
Postavna, urejena, stara 312 mesecev in za povrhu še luštna ženska, ki ima tudi vsaj malo soli v glavi, tega ne sprašuje naokoli, najmanj pa na Monu, za katerega večina še ve ne, ampak si najde pravega moškega za rešitev tvojega perečega in mokrega problema skorajda tik tak, vsekakor hitreje, kot pa spiše takle sestavek na tale portal in to ga najde, ne da bi ga posebej iskala ali pa on najde njo.
Mon na tvoje hudo resno vprašanje, kako si pomagati, ne more odgovoriti, odgovoriti si moraš sama. Vendar pravega, tebi primernega in v vsem ustreznega moškega boš tu bolj težko našla, posebej, ker mora biti to menda že v štartu tvoj prijatelj ali vsaj že znanec. Če je torej problem samo seks, uhhh, poseksala bi te tudi kakšna mona, samo ne vem, če bi bil to spet glih tvoj znanec. Drugače pa, a ti misliš, da bi lohka sfolgala vse, ki bi jih to zanimalo, če bi bilo vse res, kar govoriš?? Namreč, neposeksani ženski, hudo potrebni in mokri, to piše na obrazu, vidi se iz drže telesa, iz gibov, iz govorice, iz pogledov, skratka iz celotne govorice telesa, oddaja poseben vonj, feromone, ki jih moški primerki zaznajo in nedvoumno razumejo in na vse te znake godni primerki za parjenje takoj zastrižejo z ušesi, skratka, noben problem ni to, kar ti opisuješ… In če nisi sposobne iz te množice izbrati najboljšega, ti ni pomoči. Aja, spet ne smejo biti neznanci, z ušesi naj zastrižejo izključno prijatelji in znanci. Ampak, mar ni na začetku vsakdo drugemu neznanec, dokler mu ne postane znanec, prijatelj, ljubimec ali celo kaj več?
Imaš res hude težave s problemi, ki to niso, ni kaj. Izberi raje neznanca s certifikatom, zahtevaj zdravsteno potrdilo o neoporečnosti njegovega organa za notranje zadeve, ki starejše od enega dneva, če te skrbi. Za kondome še nisi slišala? Mislim pa, da tebi ne manjka samo seks, amak nekaj, kar je lahko, ni pa to nujno, pri ženski v obratnem sorazmerju z zunanjo lepoto in ti zase opraiš, da si ah in oh… Seks boš že našala, ni dvoma, tiste pa ne, ker če tiste ni, je pač ni, pameti v glavi. Moje sožalje.
avanture te torej ne zanimano, neznanci tudi ne. torej prosiš za pomoč znanega ponudnika ali pa se samozadovoljuješ.
če si pa hotla vzburit moški del občinstva tukaj – ti je pa uspelo, ker se verjetno vidijo v vlogi odrešitelja.
v zadnjih letih mladosti – jebemti ti pa maš enih mej hahaaaaaa
in luštna si? hm, kako pa to veš?
Hvala vsem za odgovore, tudi vama dvema, očitno brez smisla za hec, Aleksandra in Marinec 🙂 Sicer pa nekaterim na MON-u nič ni prav: če ženska napiše, da je luštna oz. zadovoljna s sabo, jo linčate, da je samovšečna in da je zagotovo v resnici kontra od tega; če ne napiše ničesar, ji pišete, da je gotovo noben ne povoha zaradi videza; če napiše, da je povprečna, je zafrustriranka.
No da razčistim: sem zadovoljna s svojim videzom in ja, za svoja merila ne izgledam slabo, nikakor pa ne trdim, da sem všeč vsem.
Marinec (všeč so mi tvoji posti v Nezvestobi); kondomi niso 100 % zaščita, tudi, če ne počijo. Imaš prav, ja, seksa ne problem dobiti 🙂
Aleksandra; kolikor berem ta forum, se 99 % pojavljaš v tovrstnih temah glede seksa, vidi se ti, da te teme zanimajo in da seks tudi sama pogrešaš že najmanj 10 let, vendar si tega nisi zmožna priznati, od tod tvoj vzvišen nastop in posmehovanje.
se bom mal popravla – mogoče še kako knjigo spotoma vzameš v roko
uh ti poskrbi za svoje potrebe lepotička, vidiš da maš še s tem težave :))
hvala za skrb, ampak resnično ni potrebe po tem haha[/quote]
Hvala za nasvet, ampak ni potreben: sem pri koncu Ane Karenine, kasneje me čaka še Rudolf Sloboda: Razum.
Je res to…zavoham kot pes psico kdaj bo
http://med.over.net/forum5/read.php?144,7491296,7491296#msg-7491296
Oh takih knjig sem že nekaj prebrala pa nisem nikjer zasledila kako se drži in obnaša neposeksana ženska. Zato me zanima kako veš, ker pr men je tko, da več ko seksam več bi seksa in ne obratno. In pol po logiki jest nezavedno sporočam, da že leta nisem seksala in to ve vsak ki gre mimo mene. Zdej vem, zakaj me neznanci pozdravljajo
Drgač me res zanima, pa če imaš kakšen naslov knjige, ki naj bi opisovala, napiši