Kako popraviti vtis pri fantih?
Imate kakšno idejo, kako naj popravim vtis na fante in jim dam vedet, da sem čist vredu punca in dosegljiva?
Ko se spomnim nazaj sem imela kar nekaj oboževalcev, pa sem jih ignorirala, bila sem do vseh popolnoma hladna, noben me ni zanimal, nobenemu nisem dala priložnosti niti za prijateljstvo kaj šele za kaj več, skratka nič, niti odpisala nisem nobenemu. Saj sem bila prijazna do vseh, ampak izginila sem ob vsakem namigu, da sem komu všeč. Ne me obtoževat, da sem si sama kriva. Vem ,da sem in mi je danes žal za to kako sem se obnašala. Ok, saj niso vsi kandidati bili res primerni, sem pa izpustila marsikatero priložnost, fanta in upravičeno sem jezna nase. Nisem sicer bila oh in sploh punca, bi pa brez problema dobila super fanta, če bi le hotela. No zdaj kar je je…
Zakaj sem bila taka? Ker si enostavno nisem želala nobenga, zveze me niso zanimale, imela sem druge cilje, prioritete, kot samska sem se odlično počutila. Za fante nisem imela niti časa, bila sem obremenjena z vsemi mogočimi stvarmi. Vzela sem si le čas zase in za prijateljice, izgradila samozavest, opravila z nekaterimi predsodki o moških in šele zdaj sem začutila iskreno željo po dvojini. Nič prej…pa čeprav sem že sredi dvajsetih. Ok, vem da že veliko zamujam v primerjavi z vrstniki in da je v moji okolici izredno malo privlačnih fantov samskih, pa vseeno mislim, da še ni razloga za obup, ane? 🙂
Zdaj je čas da popravim vtis, ker imam občutek da se me fantje mal bojijo, izogibajo..itd. Ne vem kako se jim naj spet približam. Kot da me vsi poznajo in vedo kako sem nekoč ravnala. Vidim ,da se občasno neznani moški ozirajo za mano, pa tudi če nisem popolna, se pa dobro počutim v svoji koži. Če komu namignem, da mi je všeč, ta ne naredi ničesar. Nasmeh in pozdrav očitno ni dost. Sem sama stopla v akcijo ko sem bila prepričana, da je stvar obojestranska, žal je tip pobegnil. Očitno sem izpadla obupana, kar ful odbija. To ni oglas…ne iščem obupano in za vsako ceno, le predloge bi rada, kako se vrniti na stara pota in kako naj postanem spet zanimiva za spoznavanje primernih kandidatov?
Vtis je težko popraviti. Še posebej če živiš v kakšnem majhnem ali manjšem kraju. Imaš občutek, da se te fantje bojijo, izogibajo… očitno se je tvoj sloves kot nedostopne osebe (ženske) kar razširil. Načrtno si spodbijala ego tipom, zato se te zdaj vsi izogibajo ko hudič križa, ja tudi tisti čeden in pošten fant ki te je gledal in skušal navezati stik s teboj, pa si mu ti dala vedeti da je najbolj nagravžen stvor na tem planetu.
Tudi jaz bi se te izogibal, pa ne zato ker bi se te bal, ampak ker bi vnaprej vedel, da bi moj trud in čas bila zaman.
Verjemi mi, moške nas prizadene, tega sicer ne pokažemo in tudi ne občutimo v taki meri, toda občutima pa. In se naučimo da te pustimo pri miru in gremo lovit dalje.
Kako se spremeniti oz. se vrniti na stara pota? Če bi moral to povedati moškemu, bi rekel ‘pecaj’ in konec, ženske pa ste komplicirane in tudi tečne (ne vedno sicer) zato naj ti forumovke kaj predlagajo oz. svetujejo.
Ko se problema zavedaš in o tem spregovoriš, si na dobri poti, da ga rešiš.
Srečno, ded
Leta nezainteresiranega obnašanja si že ponotranjila, in zdaj oddajaš takšne signale, četudi jih nočeš. Spreminjaj svoj odnos do ljudi, poskusi se obnašati sproščeno in nekomplicirano, četudi se ti zdi morda tak stil obnašanja nenaraven. Je že tako da leta treninga te naredijo strokovnjaka, pa karkoli že počneš. Nerealno je pričakovati, da boš zdaj iz prve to spremenila, vendar pa, kot sem napisal že zgoraj, vaja dela mojstra, tako da le naprej in slej ko prej bo.
Hm, ne vem zakaj jaz v tem pisanju ne vidim nič slabega. Vidim pač eno punco, ki je imela prej druge prioriteti in je bila toliko poštena, da ni nikogar zavajala.
Saj ni napisala, da se je grdo obnašala do fantov, al pa jih j***** v glavo, zavajala npr. Ne, pač ji ni bilo do tega. Ne vem zakaj take reakcije komentatorjev, češ, sama si si kriva, bla bla… kaj, bi morala skočiti za vsakim, ki ji je namignil, da mu je všeč? Bi morala imeti fante le zato ker jo lepo gledajo, ker se pač spodobi? Ma prosim, no…
V tem pisanju jaz vidim zrelo osebo, pa četudi je KOMAJ 🙂 sredi dvajsetih… zakaj za vraga bi morala letati naokoli s fanti, če ji ni pasalo, če ji ni bilo do tega? Zato pa imamo sedaj kopico žensk, ki se kar spuščajo v zveze, za bv, same o sebi pa ne vedo NIČ, posledično je vse nezadovoljno, posledično gre toliko vez v en velik K.
Draga moja pupika, moje iskreno mnenje – s tabo ni popolnoma nič narobe in če so fantje okoli tebe tako slepi, da ne vidijo, da imajo pred seboj eno krasno, razgledano in pametno punco, ki VE kaj hoče in česa ne, potem žal, ni upanja zanje… tudi brezveze, da bi se trudila in poskušala biti nekaj kar nisi. Tistega, ki bo razojno nekje tam kot ti, ga ne bo motilo kakšna si bila prej, ampak bo to cenil… tako d ane, leta “izolacije” so bila kvečjemu plus, ne pa minus… verjemi, nič nisi zamudila, če si zamudila par nezrelih otročajev…
Ti želim, da še naprej ostaneš taka kot si in da enkrat spoznaš nekoga, ki te bo vreden. 🙂
Ja, se strinjam z zgoraj napisanim…
Ko boš mela naslednjič priložnost, bodi čim bolj sproščena, ne namiguj in ne kaži vsiljivih pogledov, bodi nasmejana in vsekakor pripravljena tipa spustit v svojo bližino, tudi, če ti ne bo všeč, ga ne odslovi, ampak mu daj priložnost. Naj se počuti sprejet, saj, če kasneje ugotoviš, da ti tudi ob kakem zmenku več ne bo všeč, mu to še vedno lahko poveš na normalen in sprejemljiv način, ne reče se kar tako, lepa beseda, lepo mesto najde. In ja, se ne samo punce pogovarjajo kakšni so tipi, ampak se tudi tipi pogovorajajo o puncah, tako da…
Sploh pa, ko bo pogovor naletel na izkušnje, se za pomankanje le-teh nikar ne opravičuj in išči izgovorov, ker za to ni potrebe. Tvoje izkušnje se bojo začele takrat, ko boš ti dovolila in se odprla, za nazaj nima smisla karkoli popravljat, v danem trenutku se prepusti toku, sej veš, TUKAJ IN ZDAJ
Vso srečo, želim ti, da najdeš enega vredu fanta.
lp