Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kako pobarvati fuge med ploščicami

Kako pobarvati fuge med ploščicami

Zdravo,
v kopalnici so mi keramičarji naredili temne sive fuge.ker mi pa niso všeč,me zanima ali se jih da s kakšno maso premazati,da bodo druge barve.Kaj pa če še enkrat premažemos svetlejšo fugirno maso?
Hvala za nasvet
LP MRKA

mi smo v kuhinji spremenili barvo fug tako da smo jih smo premazali z drugo barvo , sem pa slišala da obstaja nekaj kot flomaster in s tem pobarvaš.., vprašaj tam kjer prodajajo fugirno maso, lp

Obstaja neka zadeva fugenneu različnih barv – videla v Obiju. Poglej na navodila, kako je s tem, ali greš samo še enkrat čez stare fuge ali jih moraš praskati ven.
DRugače se jih pa da prebarvati z barvo za beton (imajo v Mavrici) – je sicer zelo zamudno in moraš biti natančen. Izbor barv je neomejen. Če so pa medtem izumili kaj novega, ti bodo pa tudi po mojem prav v Mavrici znali razložiti kaj več.
V starih temah je bilo nekaj o barvanju ploščic in fug, bom poskusila poiskat.

Jaz sem se sama lotila barvanja fug tako, da sem kupila fasadno barvo, jo zmešala z malo jupol gold in s čopičem pobarvala fuge.
Sem pa fuge, ki so bile prej umazano bele oz. sive do temne barve, prebarvala na modro. Zaenkrat sem zadovoljna. Imam jih šele pol leta.

za posvetlitev je včasih dovolj dobra stara varikina (razredčena) – samo fajn zrači in pazi na dihala.

New Report

Close