Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kako odstraniti purpeno iz prstov???

Kako odstraniti purpeno iz prstov???

Pozdravljeni!

Nujno nas zanima kako odstraniti purpen iz prstov na rokah?????

Aceton ne gre….ne gre tudi razredčilo….kaj pa še lahko razen tega da kraspamo dol???????

LP

Zraven purpene se kupi razredčilo oz. čistilo za odstranjevanje. Ker noben nič ne misli pač tega ne kupi in sedaj so posledice tu. Jutri pojdi v trgovino kjer si kupil purpen in kupi to tekočino!

Jaz sem s toplo vodo, pa fizično sem ga lupila. Iz las pa sem ga po malem scufala, nekaj odstrigla. Nisem upoštela nasvet mojega, da je pri tem potrebno imet kapo. Je pa živahna reč, tale purpen. Preveč zame.

Kaj pa je to purpena? Samo zanima me.

Je pa ljubek izraz, purpena.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je pena v spreju, ki jo uporabljaš npr. pri vgradnji oken, z njo zatesniš špranje. Je pa rumene barve, saj ta ki sem jo jaz kupila. Če boš kdaj gradil ali adaptiral, boš vse materiale poznal.

Dokler je še svež se ga da odstraniti z WD 40. Ko se enkrat posuši pa se ga da odstraniti samo še mehansko (rezanje, praskanje, brušenje,…)

New Report

Close